4.12.11

Poesia oral improvisada: un projecte i un wikiespai per a SecundàriaPoesia oral improvisada és un projecte que podem seguir en un wikiespai compartit i realitzat per quatre centres de secundària: l'IES L’Om de Picassent, l'IES Torroella de Montgrí (Catalunya), I’extensió de Maella de l’IES de Casp (Aragó) i l’IES Sineu de Mallorca, el qual també actua com a coordinador del projecte. El projecte compta amb el suport i la subvenció del programa ARCE (per a agrupacions de Centres educatius de distints territoris de l'Estat) del Ministeri d'Educació.

Treballar amb l'alumnat aquesta poesia és força interessant, suposa conèixer i recuperar una part molt important del nostre folklore poètic, tan desconegut per a la majoria dels joves. Podem trobar en aquest lloc:


A més, comparteixen un material didàctic molt interessant, junt a bibliografia, enllaços, etc. Un lloc que cal anotar a la nostra llista de favorits. Felicitem a tots els participants en el projecte i esperem que siga model per a altres centres de Secundària.

La il·lustració és de Dan Matutina.

Cap comentari: