12.12.11

Guia de Llibres Infantils i Juvenils per regalar en Nadal 2011 / Guía de Libros Infantiles y Juveniles para regalar en Navidad 2011


Segur que ja esteu pensant en els llibres que regalarem en Nadal. El trineu del Pare Noel i les sàrries dels camells dels tres Reis Mags estan plenes de llibres de tot tipus, per a menuts, joves i adults i tots... superxulos. Com que hi ha tants i tants llibres, que ja hem pogut veure i llegir, des de la Biblioteca Municipal de Cocentaina hem editat una Guia de llibres Infantils i Juvenils, 2011 / Guía de Libros Infantiles y Juveniles, 20011 per tal d'orientar als Reis Mags i al Pare Noel.

Un grapat de llibres que podeu veure per grups d'edat, des dels 2 anys fins al 12 anys, amb uns apartats especials per a pares i de llibres de poesia. Ja sabeu, com sempre, els criteris per tal de seleccionar aquests llibres són de qualitat literària i il·lustrativa, originalitat, contingut, diversitat... d'editorials grans i menudes, en català i castellà.

Esperem que les guies de lectura us siguen útils -en casa, en l'aula, en la biblioteca...- i orientatives. Davant de tant llibre el millor és que agafeu el llistat, se'l imprimiu (els llibres del grup d'edat que us interesse) i la repartiu al pares o als xiquets, per tal de buscar-los en les llibreries i triar els que més ens agraden. Cada lector/a té el seu llibre i els pares són els que millor ho saben. Aquests llibres els podeu veure en l'exposició que hi ha a la Biblioteca de Cocentaina, que podeu visitar des del dia 12  fins el 22 de desembre, de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h. i de 16 a 20 hores, els dissabtes de 10 a 13 hores.

Recordeu, En Nadal, el llibre el millor regal. Si volem que ells valoren la lectura comencem a valorar-la nosaltres. Regalem llibres i, després, compartim la lectura.

Podeu veure cadascuna de les guies, classificades per grups d'edat, punxant al damunt de la seua selecció. Hi ha de tot tipus, molt diferents, de tots els preus,... 

Guies de lectura de llibres infantils i juvenils per a regalar
 

BON NADAL A GRANS I MENUTS I BONA LECTURA!!!

5 comentaris:

Mª José ha dit...

Justo lo que me hacía falta!!!Eres un sol!!Besos

Darabuc ha dit...

Ei, quina il·lusió! :-)

Lletra ha dit...

Com és possible recollir tanta informació? És, senzillament, impressionant. L'enhorabona i gràcies.

pepa guardiola ha dit...

Gràcies per la teua inestimable ajuda, com sempre. Enllace el teu article amb la guia recomanada al bloc de la biblioteca del meu col.le. Bon Nadal i milers de versos.

historietesimes ha dit...

Els he recomanat als meus xiquets de cinque i crec que alguns s'animaran a demanar un llibre als Reis? Moltes gracies.