1.12.11

Los casos de Mojopí: contes en vers d'un detectiu especial


Comencem desembre recomanant llibres, doncs Nadal ja està prop i cal anar fent un bon llistat de llibres per a regalar i regalar-se'n. Ángel Fernández de Cano Martín ha publicat un llibre de contes en vers molt original: Los casos de Mojopí, en l'editorial Pearson Alhambra

Mojopí és un detectiu tan peculiar que  tan sols amb les seues dots de deducció, sense visitar l'escena del crim, resòl tots els misteris que li presenten. Com tot bon detectiu té un ajudant, Gofio, que és el que ens narra les històries. 

Als joves lectors els encanten els llibres de nmisteri i ara, a més, poden tenir el plaer de llegir-ne en vers, mesclant dos gèneres literaris, tot barrejat amb tocs d'humor.  Les il·lustracions de Felipe Ugalde li donen al llibre un caire encara més especial i original.

Un llibre molt recomanable per als xiquetes i xiquets que ja dominen el procés lector. Podeu veure una presentació del llibre feta pel propi autor punxant ací (a la part dreta d'aquest lloc web punxeu al damunt de "Lectura en vídeo" i podem escoltar a Ángel Fernández llegint  Los casos de Mojopí).

2 comentaris:

Joel Artigas ha dit...

Gràcies! Potser també en faré una publicació al meu bloc parlant d'aquest llibre. L'he trobat interessant. Gràcies per donar-lo a conèixer.

Salutacions.

Sàlvia ha dit...

Bon dia, Joel. Com sempre... fomentem la lectura.

Besadetes