8.4.08

En vers 2008, marató poètica en Ripollet


El proper dijous, 17 d'abril, tindrà lloc la tradicional Marató Poètica, inclosa en els actes de l'En Vers 2008, en Ripollet (Barcelona). Aquest projecte, organitzat pel Patronat de Cultura, la Regidoria d'Educació i el Centre de Recursos Pedagògics i el suport de la Biblioteca Municipal, compta amb dos tipus d'activitats: les que es desenvolupen a les escoles, durant l'horari lectiu, i les que són obertes per a tots els públics.

L' En Vers 2008, que enguany arriba a la quarta edició, té com a objectiu el foment de la lectura poètica i apropar aquest génere als ciutadans, especialment als col·legis. En aquesta edició la temàtica proposada perquè els alumnes treballin la expressió poètica ha estat la relació d'aquesta amb les arts visuals.

Des del mes de gener i fins el mes d'abril els alumnes de primària i ESO han estat treballant i jugant amb la poesia. Molt interessant!

D'altra banda, també s'han programa diferents activitats obertes a tota la ciutadania, com per exemple l'exposició Caminant fins que Nyac. Aquesta mostra sorgeix del treball conjunt de l'artista Stella Hagemann i el poeta Enric Casasses. La mostra es podrè visitar fins el 29 d'abril.

El dia 6 d'abril es va estrenar al Centre Parroquial l'espectacle infantil Un plat pla ple de poesia i finalment el dia 17 d'abril, a partir de les deu del matí, els col·legis locals participaran a la Marató de Poemes al parc d'Oriol Martorell, Primer de Maig i Dolores Ibarruri. Estes i altres activitats poètiques per a difondre i gaudir, grans i menuts, de la bona poesia.
La il·lustració és de Nuria Feijoo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una idea molt bona: treballar la poesia i finalitzar amb una marató. Original i digne de copiar.

Sole Tamarit (Mallorca)

Anònim ha dit...

Gràcies per difondre aquest marató poètic.

Xavi, des de Ripollet