18.4.11

Miguel Hernández: los colores de la poesía: exposició d'il·lustració i poemes en Gran Canària


La poesia de Miguel Hernández té, en si mateixa, un grapat de colorit que anem descobrint a cop de vers, però ara, a més a més, hi ha una exposició Miguel Hernández: los colores de la poesía, en la que la Biblioteca Insular del Cabildo de Gran Canaria rendeix un homenatge al gran poeta oriolà (entre el grapat d'homenatges que per tot arreu es varen fer a 2010).

Aquesta exposició va ser inaugurada a les darreries de l'any passat, però ara es pot visitar a la Sala d'Exposicions del Museo de Historia de Agüimes, fins el dia 30 d'abril. La visita segur que serà molt interessant no sols per als ciutadans d'Aigüimes -Gran Canària-, també per al grapat de turistes que els visitaran en les vacances d'aquesta Setmana Santa.

L'exposició recull les creacions il·lustrades de 9 artistes que recreen pictòricament la lectura de 9 poemes de Miguel Hernández: la veneçolana Cristina Müller, la canària Rufina Santana, els  Premis Nacionals d'Il·ustració Miguel Calatayud i Pablo Amargo, Pablo Auladell, Rafael Vivas, Jaime Checa, Ramón Trigo i Víctor Jaubert

Si teniu l'oportunitat de visitar-la... no se la perdeu!