26.4.11

Ens presentem als V Premis Espiral Edublogs 2011 i ens agradaria que ens recolzareu / Nos presentamos al V Premio Espiral Edublogs 2011 y nos gustaría que nos respaldarais


Tenim una notícia que comunicar-vos a tots els lectors i lectores d'aquest blog: enguany ens presentem a la V edició dels premis Espiral de Edublogs 2011. Considerem que aquests premis són molt importants dins del món dels bloguers, sobretot, dins de l'àmbit educatiu. Van sorgir l'any 2007 i han anat prenent vol. Són un reflexe del gran dinamisme dels bloguers en educació i una oportunitat fantàstica de descobrir nous blogs, idees interessants, compartir experiències, veure el que s'està treballant a les aules. És un referent i punt de trobada en la blogosfera, no sols educativa .Any rere any hem descobert, gràcies a aquests premis, nombrosos blogs que ens han servit per ampliar el nostre horitzó personal i professional, aplicant els nous coneixements als blogs que porta la Biblioteca per ajudar a difondre'ls a l'escola, a casa, a la biblioteca.

Nosaltres no venim del món de l'educació, sinó de la cultura, i ambdós van lligats en el desenvolupament de les persones. A més, aquest blog va adreçat, sobretot, als mestres i professors per tal d'orientar-los i ajudar-los en la tasca diària de fomentar la poesia en les aules -un gènere que quasi passa desapercebut dins del currículum escolar-; també als pares, la família, primer niu de l'educació i peça clau en la mateixa; i, més directament, als xiquets i joves, motors dels seu propi desenvolupament, nadius digitals, que poden trobar un pessic de sentiment i poesia per a cada dia.

Des de que vàrem començar, allà per l'any 2006, sabem que són molts i moltes les mestres que segueixen el blog, realitzen les activitats que proposem i ens envien els resultats dels alumnes -preciosos poemes plens de frescor i sensibilitat-, compren els llibres que comentem, visiten els enllaços recomanats i ens proposen temes i poemes. Escola i biblioteca compartim objectius comuns, fomentar la lectura entre els xiquets i xiquetes, entre el joves, aleshores tenim que treballar junts i compartir i retroalimentar-se per tal que els camins lectors es troben i estiguen plens de nous lectors, assolint els seus hàbits i enlairant els sentiments a través de la paraula, dels versos, traçant camins d'expressió escrita.

Ens hem presentat als premis i ens agradaria tenir el vostre recolzament. Cóm? Doncs deixant un comentari a l'espai que té el blog dins del premis, aportant la vostra opinió sobre el blog i la seua utilitat dins del camp de l'educació i la cultura. Sembla poca cosa, però la vostra opinió, els vostres comentaris són molt importants. Us fiquem l'enllaç per a poder accedir i deixar els vostres comentaris: 

Poesia Infantil i Juvenil

 
Tant si deixeu o no el comentari us agraïm -aprofitem aquest moment per tornar a dir-vos-ho- el vostre seguiment, la fidelitat en la lectura diària dels posts, el calor humà que hi ha darrere de cadascun dels comentaris i correus que en aquests 5 anys heu anat deixant, les orientacions que ens heu donat, les experiències que heu tingut a bé compartir, els poemes que ens heu enviat, la publicitat de l'espai que ens heu fet... Més encara, us agraïm que molts de vosaltres heu anat més enllà de les relacions virtuals i hem pogut estendre una amistat que, mitjançant la poesia, a estès nous fils en les relacions personals. Perquè, no s'oblidem, darrere de cada blog, de cada espai virtual, hi ha persones amb una gran feina al seu darrere, que voluntàriament comparteixen els seus coneixements i experiències, que han descobert mitjançant les xarxes socials una altra manera de treballar, col·lectivament, i que aquest treball reverteix en l'aula, en les biblioteques, a casa. Nosaltres sols fiquem un granet d'arena, amb la poesia, en aquest gran espai que tots compartim.

Gràcies a tots i totes! Sou genials!


La primera il·lustració és un muntatge que hem fet sobre el logotip dels premis Espiral Edublogs 2011. La segona il·lustració és de Robin Crower i la última de Selçuk Demirel.

4 comentaris:

Anabel ha dit...

Aquest és un bloc realment bonic i engrescador que dóna, en majúscules, la paraula a la poesia. M`alegra que es presenti als premis perquè s`ha de reconèixer la seva importància dintre de la docència.

isabel ha dit...

¿Cómo no te iba a mandar mi apoyo con todo lo que tú nos ofreces?.
Ya lo puedes leer en la página.
Muchos besos.

Vicent Maganer Ripoll ha dit...

Molta sort :D

Sempre cau algo, segur que alguna cosa es rep, tot i que siga els valors humans

Teresa Delgado Duque ha dit...

No lo dudé ni un instante, como tampoco dudo que ganen. Se lo merecen! Estoy encantada, maravillada, emocionada, ilusionada...ada,ada, ada.....HADA?.
Un abrazo IN-MEN-SO.