19.3.07

Poefesta a La Safor -Oliva-

Fa tres anys l’Institut Gabriel Ciscar celebrava els seus trenta anys de formació professional a Oliva amb una sèrie d’actes culturals entre els quals hi havia la creació d’un Festival de Poesia.

Des d’un principi el Festival de Poesia d’Oliva ha comptat amb la presència dels millors poetes de la nostra literatura. Una cita lúdica i poètica a la que podem assitir el dia 30 de març al Teatre Olímpia d’Oliva, a partir de les 20:00 hores. Àngels Gregori, directora artística de l'event, ens diu a la seua web: Enguany presumim d’una nòmina d’escriptors que va des dels més veterans, brillants i consagrats, com és el cas de Feliu Formosa, flamant Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, fins a les noves fornades de joves poetes modernes i mediàtiques, com l’Elena Medel.

De Cadis a Sabadell, de Còrdova a Barcelona i de Madrid a València, és un goig poder anunciar, un any més, un cartell amb Feliu Formosa, Ana Rossetti, Montserrat Abelló, Benjamín Prado, Manuel Forcano, Elena Medel, Lluís Roda, José Iniesta o Josep Pedrals, els nostres poetes convidats, i la veu de la cantant i actriu barcelonina Mariona Sagarra, artista estretament lligada a la poesia. I tot aquest menú poètic que us proposem anirà acompanyat d’unes postres especials: l’artista David Ymbernon.

Ben segur que serà interessantíssim.Una cita per a marcar en la nostra agenda poètica.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No coneixia aquest festival poètic. Sóc de Castelló i pense "arrimar-me". Supose que quanta més gent sigam disfrutant dels versos millor s'ho passarem.

Empar Chivert (Castelló de la Plana)