2.11.14

Laura Forchetti guanya el VII Premio Internacional Ciudad de Orihuela de Poesía para Niños


S'acabem d'assabentar que l'escriptora argentina Laura Forchetti ha esta guardonada en el VII Premio Internacional Ciudad de Orihuela de Poesía para niños, amb l'obra presentada sota el títol Buenos días – medianoche.

Ja sabeu que el certamen està convocat per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Oriola i el segell editorial Factoria K, de Kalandraka. Enguany s'han presentat 159 originals, de 14 països diferents. Laura Forchetti serà premiada amb 5.000 euros i la publicació del seu poemari.

El jurat que ha estat compost per la regidora d'Educació d'Oriola, Rosa Martínez, per la guanyadora en l'edició de 2013, María Jesús Lobato, pel poeta Antonio Rubio i per l'escriptor i professor Álvaro Giménez, a més del director de Kalandraka, Xosé Ballesteros, fent de secretari Manuel Ferrer, tècnic d'Educació de dit Ajuntament.

Els membres del jurat han destacat de Buenos días – medianoche com “un ejercicio de contemplación de la noche que rezuma lirismo y poesía verdadera... sosegada, de verso abierto y muy sugerente, que destila momentos de intensa emoción”. Felicitem a l'autora i prenem bona nota per a quan surta el llibre publicat.