27.3.08

Exposició de poesia i ceràmica en Granada: poemes d'Elena Martí Vivaldi


Los tres de la mano.
¿Son niños?
No, pájaros.

Los tres, dulce trino.
¿Pájaros?
No, niños.

Del llibre d'Elena Martí Vivaldi, Niños van y pájaros, reeditat per l' Instituto Alhambra de Granada i la Associació de Pares d'Alumnes "Torres Bermejas" de dit centre escolar, dintre de la colecció Espada de Luz.

Art, poesia de l'art, art de poesia, poesia feta d'art, art des de la poesia... i així un no acabar mai, tot per a recomanar-vos que visiteu l'exposició que hi ha muntada a l' hotel El ladrón del Agua -inspirat el seu nom en un dels poemes de Juan Ramón Jiménez-, en Granada, sobre la poesia d'Elena Martín Vivaldi. El que podem veure i gaudir en aquesta exposició és la plasmació en ceràmica d'alguns dels poemes de la gran poetessa granadina Elena Martí.

El títol de l'exposició és La lluvia son palabras ocultas en los sueños, i són cinc artistes els que han donat forma i colorit als poemes: Susan Hart, Antonio Martínez, Esperanza Romero, Miguel Carini i Agustín Ruiz de Almodóvar. Podem fer la visita des del 26 de març fins el 4 de maig, de 18 a 20:30 hores.

Una idea original, innovadora i poètica. Caldrà visitar l'exposició i aprofitar per llegir la poesia d'Elena Martí Vivaldi. Caldrà anar!

La il·lustració és Clotilde Perrin.

3 comentaris:

Júlia ha dit...

Com sempre, et diré que m'encanta el teu blog, bon diumenge i bons poemes.

Marcel.la ha dit...

He arribat aqui per casualitat, però me'n alegro. Aquest blig és fantastic, molt ben aconseguit seguiré passant per aqui

Anònim ha dit...

Estem tots esperan que el poses bona de eixe constitat traicioner que mos ha deixat una tant aburrits
El club del petes infantils