27.11.07

La estación azul, programa de poesia a RNE

I navegant per la xarxa ens hem assabentat que Ràdio Nacional de Espanya-Ràdio 3, té un programa dedicat per complet a la poesia: La estación azul, un programa dirigit per Javier Lostalé i Ignacio Elguero. Els dilluns, de 12 a 1 de la matinada podem escoltar-los a la ràdio i per internet.
A més del programa organitzen diferents activitats poètiques, convoquen el Premio de Poesia Joven i el proper dijous i divendres tenen una cita a Lugo, tenen un encontre amb la Poesia Gallega Actual, I Encontro de Poesía Galega . Poetes com Luz Pozo Garza, Xosé María Álvarez Cáccamo, Ana Romaní, Salvador García-Bodaño, Manuel Rivas o Miguel Anxo Fernán-Vello.

El ministre de Cultura, César Antonio Molina, serà l'encarregat de claussurar estes jornades i també participarà en una de les taules de debat junt amb Vicente Araguas, Darió Xohán Cabana, Miguel Anxo Fernán-Vello, Ramiro Fonte, Salvador García-Bodaño, Luís González Tosar i Manuel Rivas. Els cantautors Fran Pérez, Xabier Díaz i Luís Emilio Batallán ficaràn el toc musical a la cloenda.

Els desitgem una trobada interessant i aprofitem per a felicitar als directors del programa per la seua llavor de difusió de la poesia.