12.1.08

Acomiadament d'Angel González, un gran poeta


Un gran acomiadament a un gran poeta, Ángel González. Ens queda la seua colpidora veu i els poemes que marquen el pas de tota una gran generació. Podem gaudir de la lectura d'alguns dels seus poemes en la web de poesia A media voz, i llegir una interessant entrevista a Babab. Un magnífic poeta que cal difondre entre el més joves.

TODO AMOR ES EFÍMERO

Ninguna era tan bella como tú

durante aquel fugaz momento en que te amaba:
mi vida entera.
Ens hem assabentat, gràcies a Antonio, que hi ha un grup de professors i voluntaris que estan col·laborant en un wiki, http://angel-gonzalez.nirewiki.com/ , amb les seues veus, gravant alguns dels poemes d'Ángel i penjant-los. Us animem a afinar la veu i recitar. Una proposta interessant, col·laborativa i divertida, que a més a més, podeu fer-la extensiva als vostres alumnes i així aprofitar per a difondre la seua poesia. Una activitat més que podem portar a l'aula.
La il·lustració és d'Andy Gosling.

6 comentaris:

Júlia ha dit...

És trist que molts grans poetes només sortin una mica per la tele quan moren.

Toni Solano ha dit...

Un grup de professors i voluntaris estem col·laborant amb les nostres veus en un wiki que recull alguns dels seus poemes. Si vols paricipar, ja saps, graves un poema i ho penjes.
http://angel-gonzalez.nirewiki.com
Salut.

Sàlvia ha dit...

Tinc molt mala veu per a recitar, però hem pareix molt bona la idea, així que la fique dalt, al post, per a que la gent s'anime.
Una abraçada

Sàlvia ha dit...

Quanta raó tens, Júlia! El que no surt a la TV és com si no existira i... malauradament es parla dels grans poetes quan ens deixen.
Besadetes

Toni Solano ha dit...

Gràcies.

Sàlvia ha dit...

Gràcies a tu per la informació. Compta amb aquest bloc per a difondre qualsevol tema referent a llibres, lectura i poesia.

Una abraçada