4.4.07

Poesia visual juvenil, d'Agustí Calvo Galán

En altre article d'aquest blog varem parlar d'Agustí Calvo i el seu bloc de poetes. Ara us volem presentar una altra vessant del seu treball.

Ens ha enviat un dels seus poemes visual, que hem ficat en aquest post per a compartir-ho amb tots vosaltres.

Podem gaudir de la seua obra a internet en Poesia Visual on, a més a més, podem participar nosaltres o amb els nostres alumnes amb un interessant projecte, Ventanas (doneu-li una ullada). També podem visualitzar la seua poesia experimental i visual a Boek861, buscant "Agustín Calvo".

Continue pensant que en molts indrets d'aquest país la poesia visual i experimental és una gran desconeguda. Quina llàstima! A la gent menuda i jove, educada en aquest món audiovisual que estem vivint, li agrada i fàcilment connecta. Aprofitem-ho per a introduir la poesia a l'aula.

Us recomanem la lectura del seu llibre, Poemas para el entreacto, editat per l'editorial Jirones de Azul, una xicoteta editorial independent, dins de la seua col·lecció Caleidoscopio Poesia. Us fiquem uns poemes per tal d'obrir boca:

Lección

Escribir,

desordenar el abecedario

*

Autoafirmación

Este verso es un poema

*

Autor

Temo el instante sucio

de borrar letra a letra

todas las líneas escritas.

*

Intrascendencia

Mientras transcurre la poesía

se desdibuja lo que estoy escribiendo.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon i breus poemes. Enganxen. Desconeixia a l'autor i el llibre.
Suni Marc, Sabadell

Anònim ha dit...

On es pot aconseguir el llibre?. He buscat a les llibreries i no el trobe. És el que passa amb les editorial menudes i la distribució dels seus llibres. Empar

Sàlvia ha dit...

No lo sé, pero se lo pregunto a Agustín.

Sàlvia ha dit...

Es pot comprar directament a l'editorial, demanant-lo amb les dades bibliogràfiques completes a qualsevol llibreria i, com no, al Corte Inglés.

Anònim ha dit...

Benvolguts amics, moltes gràcies pel vostre interés i amables comentaris. Jo visc al cor de Catalunya, entre Igualada i Manresa. El meu e-mail, per si em voleu fer qualsevol comentari: gmunter@hotmail.com
De nou felicitats (d'quest infant) pel blog.
Agustí