17.3.16

L'univers poètic de Miquel Martí i Pol: app gratuïta per a conèixer i jugar amb els versos del poeta



Ens encanta comunicar-vos notícies com aquesta: s'ha realitzat una app per a xiquetes i xiquets sobre l'obra i la poesia de Miquel Martí i Pol. Sabíem que s'estava creant i ho vàrem comentar en un altre post, però ara ja està ací.

Aprofitar les aplicacions mòbils per enlairar la poesia entre els infants està genial, superxulo. Així que volem donar-los públicament l'enhorabona als creadors per l'originalitat de l'app, l'acurada selecció dels poemes i per a apropar el meravellós món poètic de Miquel Martí i Pol als menuts. Això si que es mereix un fort aplaudiment.

L’univers poètic de Miquel Martí i Pol, és una aplicació per a tauletes, mòbils i pissarres digitals (punxeu damunt de l'enllaç que us porta a la web de Martí i Pol on se la podeu descarregar gratuïtament). Iniciatives com aquestes són les que fan d'internet un llogaret interessant per a compartir la poesia, adults i xiquets.









A què espereu? Vinga, descarregueu-se-la i escorcolleu-la: a casa, al col·le, a la biblio. Molt recomanable! Aprofitem aquestes vacances per a jugar i gaudir-ne.