10.7.15

Al rico helado! Cucuruchos de helado espolvoreados de poesía / Poema de gelat amb sabor de versos


Estiu i gelats, tot el mateix. Un del plaers d'aquest calor és el refrescant gelat. Els cucurutxos, amb la seua cruixent galeta i la bola coronant-lo, poden ser de molts sabors i colors, tots bons i atraients, i cadascú té el seu favorit: de nata o de xocolata, de llimó o de maduixa, de menta o de vainilla... trieu vosaltres... i damunt l'empolvorem de poesia. Nyam-nyam, saborós, molt saborós...

Cucuruchos
 
De lluvia o de menta,
de arroz o de sol...
Decide tú el gusto,
color y sabor.
Los hay de albahaca,
de nube o de voz,
de sencillas flores
o de corazón.
Hoy vendo baratos
helados y soy
la que más vocea
del verano en flor.
¡Helados, muchachos,
helados de amor
sabor a canela,
menta y relimón,
que ya está el verano
en el corazón!



Aquests versos són de la nostra amiga i poetessa María Rosa Serdio i formen part d'un llibre de poesia infantil, Bolso de niebla, que està coent-se ara mateix i prompte podrem llegir, en l'editorial Pintar pintar. Desprès de llegir-lo ens ha quedat tan bon sabor de boca que volem més -prompte podrem assaborir-lo, ja us avisarem-.

La il·lustració és de Susan Gal, simpàtica i refrescant, però no pertany al llibre que s'està editant.

1 comentari:

Mª Rosa SERDIO ha dit...

Muchísimas gracias de nuevo, Dolors.
Volver de cuando en cuando a tu blog es como tomarnos un helado en una terraza y, como bien dices, darle al abanico poético.
Los que vivimos en uno de tus apartamentos y los que pasamos para documentarnos, nunca te agradeceremos lo suficiente la suerte de que hayas abierto este blog cuando no había y, sobre todo, que lo hayas mantenido con tanta vitalidad como si fuera una ilusión reciente.
Un abrazo y ¡¡brindo por mil páginas nuevas!!
Rosa