Què bons i dolços estan els pastissos! Clar, que tot depèn dels bons productes per a fer-los i la amorosa manera d'elaborar-los. Les mans del pastisser/a tenen molt a veure amb el producte final. Si, a més, li fiquem un pessic de poesia i un grapat de somriures... el resultat final és fantàstic, com aquest poema:
Migas de risa
Érase que se era
la historia de Elisa,
la pastelera.
Amasaba alegría
Elisa,
de trozo en trozo,
con montañas de harina,
huevo…
¡y migas llenas de risa!
Milhoja de salsa y fresa
para Señora Tristeza.
Bizcocho de risa y coco
para Don Paco
¡y poco!
[¡Que de la risa
se cae el moco!]
Érase que se era
en una asombrosa aldea,
la historia de Elisa,
la pastelera.
La il·lustració és de Jacqueline van Leeuwenstein.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada