15.5.15

Poesía a los cuatro vientos: guia de lectura de poesia infantil del Club Kiriko



El Club Kiriko acaba d'editar una nova guia de lectura de llibres de poesia infantil i juvenil: Poesía a los cuatro vientos. La guia està classificada en diferents apartats:

-Poemas y canciones populares
-Para muy pequeños
-Rimas que cuentan
-Rimas y risas
-Poesía y juego
-Clasicos
-Poemas de hoy para niños de hoy

En cada apartat hi ha una selecció de llibres infantils amb les dades bibliogràfiques i una xicoteta resenya. Ens agrada que des del Club Kiriko (una plataforma de llibreries infantils especialitzades) es difonga la lectura de la poesia infantil. Trobem llibres que s'han convertit ja ens clàssics i altres que estan acabats d'editar. Ens haguera agradat que la selecció fos més amplia però comprenem que quan més llarga és, més es perd el lector. És una guia-orientativa, a les llibreries infantils i trobareu molts més llibres i segur que el llibreter/ra us podrà també orientar. Trobem a faltar, dins dels apartats que han fe, llibres de poesia infantil en altres llengües d'Espanya (català, galleg, euskera) on també s'estan editant llibres molt bonics.

Doneu-li una ullada! Us interessarà. Al blog podeu trobar més llibres de poesia infantil comentats. No hi ha excusa ninguna per a no difondre la poesia infantil entre les xiquetes i xiquets, perquè cada vegada tenim més llibres de poesia infantil interessants. A que espereu per a llegir-ne?