21.5.12

Avións de papel : un álbum ilustrado poético, original, busca editorial para publicarse


Un original de llibre s'ha d'editar per a poder-se llegir (il. Núria Diaz)


Per aquest lloc és usual que xerrem de llibres de poesia, infantil i juvenil, però hui la proposta és diferent. Ens hem assabentat d'un llibre de poesia infantil, Avións de papel -en gallec-, amb uns poemes molt xulos, bonics i interessants i amb unes precioses il·lustracions, que busca editorial per a publicar-se.

Els autors són Nuria Díaz i Juan Carballo i, ambdós, han creat un àlbum il·lustrat poètic que tan sols necessita publicar-se per tal de que aplegue a les mans dels xiquets i xiquetes. Enlairem el seu projecte perquè ens ha agradat molt i sabem que entre els lectors d'aquest blog també hi ha editors. Poemes minimalistes ens conten la història d'un amor impossible, tot amb molta elegància, delicadesa i intel·ligència.

Sabem que molts projectes com aquest resten, de vegades, en el calaix de l'oblid perquè ningú s'anima a editar-los; però, veiem que de vegades s'editen llibres de poesia infantil, "ñoña" i babau sense cap tipus de complexe per part de les editorials. Per això, recolzem tots aquests projectes, que tan sols necessiten una difusió per a donar-los a conèixer i editar-se.

S'animeu, senyores i senyors editors? Apa, moltes xiquetes i xiquets us ho agrairan!

4 comentaris:

Júlia ha dit...

Llàstima que no tinc cap editorial, en català no hi ha ni un sol premi per a poemes dedicats als infants, per cert. Que jo sàpiga

Sàlvia ha dit...

Bon dia, Júlia i molt bona setmana. Jo també pense com tu: llàstima no tenir una editorial!
Quant al premi, com diuen en castellà, "estamos en ello". Ja t'avise i et done més informació quan ho tinga clar.

Besadetes

elisabet ha dit...

hola! aquest petit tast em sembla preciós! parlaré amb uns amics gallecs que són editors a veure si poden fer-hi alguna coseta.:)

Sàlvia ha dit...

Gràcies, Elisabet. Crec que a hores d'ara el projecte ja el tenen mig muntat, però seria interessant que ho digueres als teus amics.
Cal ajudar a difondre la LIJ!

Besadetes i molt bon estiu