7.7.11

Roja y fría, en verano...exquisita sandía: poesia de José Juan Tablada


Sandía
(José Juan Tablada)

¡Del verano, roja y fría
carcajada,
rebanada
de sandía!

La il·lustració és de Rodo Boulanger.

5 comentaris:

fina ha dit...

Sopa de Sindria:
Ingredients
500 g de síndria
500 g de tomàquets madurs
menta fresca1
terrina de formatge fresc (Ricotta)oli d'oliva vergesal i pebre
Elaboració
Primer de tot, bateu la síndria tallada juntament amb el tomàquet pelat i una mica de sal i pebre.
Passeu-ho pel colador i reserveu la sopa a la nevera perquè es refredi. Per a fer la crema, poseu en un bol el formatge fresc, la menta picada, sal, pebre i comenceu-ho a treballar amb l'oli d'oliva. A continuació, prepareu l'oli de menta: escaldeu la menta fresca i tot seguit poseu-la en un bol amb aigua i gel perquè mantingui el seu color. Escorreu-la i tritureu-la amb l'oli d'oliva (ha de cobrir la menta). Salpebreu-ho i passeu-ho pel colador perquè us quedi més fi. Serviu la sopa amb la crema de formatge fresc amb forma de croqueta. Al voltant poseu-hi una mica d'oli de menta.
http://www.clubdecuines.cat/recepta/sopa-freda-de-sindria-i-tomaquet/1940,
un bon dia Stella, no tinc temps per més...

Sàlvia ha dit...

Gràcies, Fina, ho provaré. Sembla refrescant i deliciosa. Li afegiré el poema per a que estiga millor.

Bon estiu i besadetes

fina ha dit...

Estimada Sàlvia,
T'agradarà molt, és molt refrescant i boniiiisssima, i si l'acompanyes del poema quedarà te,
bon profit pel cos i la ment,
i bon cap de stemana:))
besadetes..

fina ha dit...

m'he deixat que et quedarà molt bé,

Cuina Cinc ha dit...

ara ja és més real!!
un bon estiu Sàlvia!
abraçada
http://cuinacinc.blogspot.com.es/2012/07/una-sopa-freda-sopa-de-sindria-i.html