8.7.11

Tu poema en un vinilo especial: concurs de poemes-vinil organitzat per Literatura Vertical


Ja hem parlat al blog de Literatura Vertical i els seus vinils il·lustrats i poètics. Ara ens fan una proposta ben curiosa i interessant:un concurs per a tots els seus seguidors de la pàgina de Literatura Vertical en Facebook. Es tracta d'enviar un poema original, inèdit i especial per tal de convertit-lo en vinil en un dels seus vinils-poemes i fer, amb el guardonat, una edició especial. Ens proposen dos temes sobre els que escriure els poemes: la solidaritat i l'autoestima, en castellà i amb una extensió màxima de 10 versos en rima lliure.

Teniu fins al dia 31 de juliol per tal de deixar el poema al seu mur. A què espereu?! Animeu-se, gran i menuts, doncs sabem que hi ha molts petits grans poetes que ben cert faran que la decisió en la tria del guardonat siga ben difícil la tria del guardonat.


El dia 1 d'agost faran públic, al seu mur de Facebook, el poema i poeta guardonats. Els versos seran il·lustrats per un il·lustrador/a de prestigi (tal vegada Mariona Cabassa?) i es traduirà al català i l'anglès, convertint-se en un vinil-poema.

Ens agrada aquesta idea llençada per l'editorial Literatura Vertical i encara ens agradaria més que alguns dels molts lectors s'animara i participara i... guanyara!