19.12.10

Guia de Llibres Infantils i Juvenils per regalar en Nadal 2010 / Guía de Libros Infantiles y Juveniles para regalar en Navidad 2010Un any més editem la Guia de llibres Infantils i Juvenils, 2009 / Guía de Libros Infantiles y Juveniles, 20010 per tal d'orientar als Reis Mags i al Pare Noel. Un grapat de llibres que podeu veure per grups d'edat, des dels 2 anys fins al 12 anys, amb uns apartats especials per a pares i de llibres de poesia. Ja sabeu, com sempre, els criteris per tal de seleccionar aquests llibres són de qualitat literària i il·lustrativa, originalitat, contingut, diversitat... d'editorials grans i menudes, en català i castellà.

Esperem que les guies de lectura us siguen útils -en casa, en l'aula, en la biblioteca...- i orientatives. Davant de tant llibre el millor és que agafeu el llistat, se'l imprimiu (els llibres del grup d'edat que us interesse) i la repartiu al pares o als xiquets, per tal de buscar-los en les llibreries i triar els que més ens agraden, cada lector/a té el seu llibre i els pares són els que millor ho saben. Aquests llibres els podeu veure en l'exposició que hi ha a la Biblioteca de Cocentaina, que podeu visitar fins el 22 de desembre.

Recordeu, En Nadal, el llibre el millor regal. Si volem que ells valoren la lectura comencem a valorar-la nosaltres. Regalem llibres i, després, compartim la lectura.

Podeu veure cadascuna de les guies, classificades per grups d'edat, punxant al damunt de la seua selecció. Hi ha de tot tipus, molt diferents, de tots els preus,... 

Guies de lectura de llibres infantils i juvenils per a regalar
 

BON NADAL A GRANS I MENUTS I BONA LECTURA!!!

Totes les il·lustracions d'aquestes guies són de Jan Pashley.

2 comentaris:

Montse ha dit...

Moltes gràcies per la teva dedicació.

Sàlvia ha dit...

És tot un plaer compartir la feina. Feliç any 2011.
Besadetes amb bombolletes de cava i bona lectura