14.12.10

Exposició de Llibres Infantils i Juvenils per regalar en Nadal: Biblioteca de Cocentaina


Exposició de llibres infantils i juvenils per regalar aquests Nadal: Biblioteca de Cocentaina

Un any més el Pare Noel i els Reis Mags han passat per la Biblioteca de Cocentaina i ens han deixat un grapat de llibres per a que els pugeu veure, mirar, tocar, llegir i triar-se'n els que més us agraden. Hi ha llibres de 0 a 18 anys, agrupats per edats i seleccionats atenent a criteris de qualitat literària, il·lustrativa, originalitat, temàtica, interés del contingut, etc. 

L'exposició es pot visitar a la seu de la Biblioteca Municipal de Cocentaina, des del passat dia 9 fins al dia 22 de desembre, amb horari de 9:30 a 13:30 hores i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres. Els dissabtes està oberta de 10 a 13 hores. Esteu tots i totes invitats a visitar-la. Els xiquets i xiquetes ens visiten amb els mestres, però el més interessant és acudir amb els pares i fer una bona tria, mentre podeu anar anotant, a la carta que hi trobareu en l'exposició, els llibres que més us agradin.

Us esperem a la Biblioteca! Recordeu: Al Nadal, el llibre el millor regal (un regal tan bonic, juganer i interessant que no surt a la televisió). Comencem a valorar la lectura, des de menudets, regalant llibres i, després, compartint la lectura.

Us deixem una presentació del que podeu trobar si visiteu l'exposició. Prompte penjarem també les guies de lectura per orientar-vos a tots els que no ens podeu visitar.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai, qui estaguera més propet! Aquesta exposició invita a llegir, a grans i menuts. Felicitacions per tota la feina que hi fas a la biblioteca i per internet. Es veiem.

Ferran Hostatge (Castelló)

M. Roser ha dit...

Quina biblioteca tan guapa que teniu, fa goig de debó. Una bona presentació fa que els nenes i nenes tinguin més ganes de llegir...
Moltes besadetes,
M. Roser