4.12.10

Tu ets música: regala una cançó personalitzada / Tu eres música: regala una canción personalizada


Segur que molts de vosaltres aprofiteu estos dies de vacances per a comprar els regals de Nadal. Us proposem un regal ben especial, diferent, original, que tal vegada ni se us havia acudit: regalar una cançó.

En la web Tu ets música / Tu eres música, que està a càrrec d'Andreu Rifé i Dani Sierra Edo, ens proposen regalar una cançó. La lletra la fiquem nosaltres i ells posen la música i els arrengaments. Regalem una cançó que serà única, personal. La lletra que els enviem pot ser un poema o un text, o poden produir la cançó partint d'una idea. La cançó pot anar adreçada a una persona o a un col·lectiu. La temàtica de la cançó pot ser multivariada: amor, joc, humor, por, amistat, familiar,...

Què us sembla? Molt original! A més, una cançó és per a sempre, no té data de caducitat, expressa un grapat de sentiments, ens pot acompanyar inclús en el mòbil i la podem compartir amb tothom. Una proposta musical i poètica força interessant.

Tu escrius... ells composen. En Nadal regalem poesia, regalem cançons.

La il·lustració és d'Anna Silivonchik.

3 comentaris:

Montse ha dit...

Em sembla genial. Se les empesquen totes!

Sàlvia ha dit...

Són idees originals. Si hi ha llibres personalitzats (que per cert, són un rotllo, però es venen), també cal tenir cançons personalitzades. A mi m'encantaria que me'n regalaren una.

Besadetes

Quesada ha dit...

Hola, qué tal, felicidades por el blog, me gusta mucho.

Soy José, uno de los encargados de MasqueunReloj.com, una nueva tienda online. Debido a que queremos promocionar nuestra entrada en la red estamos regalando relojes a bloggers como tú a cambio de un enlace.

Aquí podrás ver más características y qué tipo de relojes regalamos: www.masqueunreloj.com/content/7-relojgratis

Si te interesa, en el link que he puesto hay un enlace hacia un formulario donde rellenándolo te enviaré los datos del enlace que debes de poner y cómo hacer para que te envíe el reloj GRATUITAMENTE.

Te dejo un email de contacto por si tienes cualquier duda, y si necesitas contactarnos de otro modo (messenger, skype o teléfono) solo tienes que pedírmelo mandándome un email y te facilito los datos. El correo es consultas@masqueunreloj.com

Un saludo y espero noticias tuyas!