28.12.10

Incloem llibres de poesia infantil i juvenil entre els regals de Nadal? / ¿Incluímos libros de poesía infantil y juvenil entre los regalos de Navidad?


 
 
Estem en els dies que més regals fem, a tothom, de tot tipus. Ens agradaria que ens diguéreu si entre aquests regals incloeu llibres. I llibres de poesia? Regaleu als xiquets i joves llibres de poesia? Ells en demanen? Si no ho fan, per què penseu que és? El fet de no sortir en la publicitat de televisió influeix?

Creeu que, tan si ho demanen com si no, és important regalar llibres de poesia? Seria interessant regalar al joves poemes musicats per anar obrint boca? Quan regalem llibres de poemes, després juguem i llegim els versos amb ells? ¿...?

Si aneu un poc despistats sobre quin llibre de poesia infantil o juvenil regalar podeu donar-li una ullada a les recomanacions poètiques nadalenques que hem fet al blog.

Com sempre, ens interessa molt la vostra opinió.

La il·lustració és d'Ariel Pang.

6 comentaris:

elmaestrojuan ha dit...

Per supost que sí. Un familiar li ha regalat al meu xiquet uns llibres de Edicions del Bullent, col·lecció Contem i Cantem. Estan molt xulos, en dibuixos grans i en molts colors, poquet text, en maiuscules i en una partitura final...perque són cançons infantils! Caragol, caragol, trau les banyes que ix el sol...

elmaestrojuan ha dit...

Vaja, ja he vist que tenies una entrada antiga sobre aquesta col·lecció...he buscat a la barra lateral edicions del bullent i la he trobada...en fi, que compartix el que dius en ella. Bon Nadal!

Sàlvia ha dit...

És una col·lecció molt xula i si fiques les cançonetes, les acompanyes de gestos i canteu junts, després de mirar els llibres, s'ho passareu "bomba" junts.

Gràcies per deixar el teu comentari, mostra d'una realitat. Espero que estigues passant unes molt bones festes de Nadal en companyia de la teua família i que 2011 vinga ple d'alegria per a tots vosaltres.

Besadetes

Francisco Cenamor ha dit...

Pues yo también te deseo lo mejor para estas fiestas y el próximo año. Por cierto, si quieres que sigamos adelante con aquella propuesta que te hice de un libro de poemas míos para jóvenes, tengo una editorial esperando.
Un abrazo.

Marta Bilecka ha dit...

Nice surroundings to get inspiration. I like the picture ;}

Al calor de los libros ha dit...

Sí.
Cuando mis hijas eran más pequeñas leyeron mucho a Gloria Fuertes (lo leímos toda la familia junta, como los cuentos). Se aprendían sus poemas de memoria. El otro día (ahora tienen 14 añitos) me sorprendieron recitándoselos a la hija pequeña de una amiga.
No sé si algún día leerán más poesía pero la base la tienen.
Claro que hay que regalar poesía.
Un abrazo