12.3.10

Top ten de refranys catalans: El 10 refranys més populars


Des del blog de Víctor Pàmies, Raons que rimen, llegim una proposta que ens sembla molt interessant i original. Es tracta de fer una espècie de "top ten" del refranyer popular. Tan sols cal pensar en 10 refranys nostres, els que més utilitzem o els primers que ens vinguen al cap i enviar-los al seu correu. Fàcil, senzill, col·laboratiu, original... Us animem a participar! Nosaltres ja ho hem fet, ara us passem el testimoni.

Ens diu Víctor:

Només us demano que m'envieu per correu electrònic la llista dels 10 primers refranys que us vinguin al cap, sense cap interferència ni influència. Res de mirar llibres. Només tanqueu els ulls, preneu paper i llapis i anoteu els 10 primers refranys que us vinguin al cap.

Us agrairé que, per no influir en la tria d'altres lectors o participants del joc, no els deixeu en comentaris d'aquest escrit, sinó que me'ls envieu a la meva adreça de correu electrònic. Si cliqueu en aquest enllaç se us obrirà el vostre gestor de correus per defecte amb l'assumpte ja emplenat i només haureu d'afegir-hi la llista amb la vostra tria de refranys.

Si, a més a més, em dieu d'on sou (municipi o comarca), podré etiquetar els refranys i oferir resultats per zones.

Apa! A què esteu esperant!

2 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sàlvia, ets un encant!

La idea està agradant força i el boca-orella està funcionant de primera.

Encara no he tingut temps d'avaluar tots els correus rebuts, però vaig a bon ritme.

He posat a la barra dreta del meu blog el comptador d'enquestes rebudes i valorades: ara mateix 225, amb una vuitantena de correus per obrir.

Sàlvia ha dit...

Sempre és un plaer col·laborar amb tots els teus projectes. Segur que aquest, tan original, el surt rodó.

Besadetes refraneres