24.5.09

Fantasia, curtmetratge poètic de Kunio Kato

Deixar volar la fantasia pareix senzill, però en aquest món que vivim tan manipulat sembla que està un poc complicat. La fantasia s'alimenta de històries, de poesia, de imatges i cal que tots els dies la mimem un poquet, els adults i els xiquets. Des d'un punt de vista pragmàtic, la fantasia té molt a veure amb la inteligència emocional i des d'una vessant més poètica la fantasia és la base de tot un món interior que pot manifestar-se i exterioritzae-se a travès de la ciència, de les arts, del nostre dia a dia...

Per a la dosi de fantasia de hui, us proposem que mireu aquest vídeo animat de Kunio Kato -que va rebre l'Oscar 2009 al millor curtmetratge d'animació per La casa de los cubos pequeños-. Aquest jove nipó diu que li encanten les històries curtes i il·lustrar poemes. Fantasy és una bona prova del que fa: cinc històries molt breu que són pura poesia i on la fantasia impregna les imatges. És preciós! Esperem que us agrade tant com a nosaltres.

Fomentem la creativitat amb poesia i il·lustració. Podeu veure'n més al blog de Pinzellades al món -que també edita la biblioteca.


5 comentaris:

Montse ha dit...

Tens raó: PRECIÓS!
Aquests curtmetratges deixen gaudir de la fantasia, del temps, de la tranquil.litat,...
Potser estan allunyats de les preferències d'alguns xiquets que, ens sembla a nosaltres, que volen veure passar les imatges de cada dia de forma ràpida i canviant, com si sempre tinguessin el comandament de la Tv i ells decidissin el ritme de les coses.
Espero trobar uns minuts de repòs aquesta setmana al teu blog, ben acompanyada, per la quitxalla que passarà per la biblioteca.

Malén ha dit...

Gracias por todo lo que nos descubres. Los vídeos son una maravilla. Gracias de nuevo.

Anònim ha dit...

La imaginació al poder. Kima ;)

Eneida ha dit...

Simplement, m'encanta!

Sàlvia ha dit...

Gràcies a totes pels vostres comentaris. Compartim gustos poètic i il·lustratius.
Besadetes