11.12.08

Exposició de llibres infantils i juvenils en la Biblioteca de Cocentaina


De nou la Biblioteca de Cocentaina ha realitzat una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils per a que grans i menuts pugau visitar-nos i fer-se una bona tria de llibres a l'hora de demanar-se'n al Pare Noel i al tres Reis Mags. Hi ha llibres per a menudets i joves, de 2 a 18 anys, per a pares, llibres de poesia infantil i juvenil, llibres sobre Nadal. Hi ha més de 600 títols diferents, tots seleccionats, per a que pugau escollir els que més us agraden (tasca difícil, per què tots són super-xulos). Estan els llibres de la Guia de Lectura de Nadal 2008 i molts més. Cal veure'ls per adonar-se'n de la gran varietat, qualitat i originalitat dels llibres infantils i juvenils que hem triat. Com diuen els xiquets i els pares i mestres que ja ens han visitat, "Me los pido todos".

Si viviu o treballeu pels voltants de Cocentaina ens agradaria molt que ens visitareu. L'exposició està a la seu de la Biblioteca de Cocentaina (Palau Comtal, s/n. 965590869 ), des del dia 9 fins al 20 de desembre, i el seu horari és:

Dilluns a divendres: 9:30 a 13:30 hores i de 16:30 a 20:00 hores

Dissabte: 10:00 a 13:00 hores

Ens encantaria rebre-vos!

Aprofitem per a recordar-vos que tenint el carnet de la Biblioteca de Cocentaina, o de qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, i presentant-lo en determinades llibreries us faran un descompte a l'hora de comprar. Podeu consultar el llistat de llibreries punxant ací.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Et visitarem aquesta propera setmana.
Lola, des de Xàtiva

Anònim ha dit...

És una molt bona idea: apropar els llibres al menuts i així els demanen als mags. Llàstima que estem un poc lluny. Gràcies per la guia de lectura.
Bon Nadal.
Ignaci Calbet -Barna-

Sàlvia ha dit...

Espero que els llibres que et vas anotar els agraden als teus alumnes, Lola.

Ignaci, t'asseguro que quan els xiquets veuen la selecció de llibres que hi ha a l'exposició omplin la seua carta amb un grapat de títols. Cal ficar-los prop d'ells per a que se n'adonen. Si que és una llàstima que estigam tant lluny.

Besadetes