20.8.07

Aquest bloc de Poesia Infantil i Juvenil ha rebut un premi

Quina sorpresa! De cop i volta obric el bloc i llig un dels comentaris que hi han deixat. És un comentari d'Antonio Soriano, profe de Llengua i Literatura i que treballa intensament, i amb gran aprofitament didàctic, la poesia entre el seus alumnes i... m'assabente que aquest bloc ha rebut un premi entre els bloquers. Quin? Doncs el Thinking Blogger Award.

Més sorpresa, doncs no tenia ni idea de que anava aquest assumpte, però em fique immediatament a la recerca d'informació en la xarxa. El resultat també em sorpren. És una mena de guardó blogroll que el propis bloquers atorguen a aquells blocs que els han fet pensar. Què interessant: fer pensar! Quanta filosofia hi ha darrere d'aquest premi! Quina bona idea!

Així que em quede encara més sorpresa: per un costat, que Antonio -el seu bloc, que aprofite per a recomanar-vos, es titola Re(paso) de lengua) pensara en aquest raconet poètic com un pessic d'inquietud, que l'ha fet pensar (això, en veritat, m'encanta i m'atabala a la vegada); per altre costat, em plena de satisfacció, doncs aquest es un dels objectius del nostre bloc. I més encara, pel que suposa d'enteniment entre persones implicades en el foment lector, en aquest cas entre professors i bibliotecaris. Fantàstic! Caldria que més freqüentment es donara aquesta col·laboració i intercanvi d'informació.

Aquest premi sorgeix en febrer de 2007 i té les següents regles:

1.- Si has estat guardonat cal escriure un post incloguent en ell els 5 blocs que t'han fet pensar, amb un enllaç a cadascun d'ells per a que puguen ser visitats.
2.- Incloure en aquest post un enllaç al bloc que t'ha atorgat el guardó, per a poder trobar l'origen del premi.
3.- Mostrar el “Thinking Blogger Award” amb l'enllaç al post que hem escrit.

Doncs, bé, passem a anomenar els 5 blocs guardonats amb el "Thinking blogger award"

-Fotografia: Pic Negre: un bloc de fotografia sobre la flora i el paisatge de la Mariola, que a més de ser estèticament molt interessant, té un objectiu que faig meu: salvaguardar el nostre medi ambient. Quan coneixem és quan apreciem, i el nostre patrimoni botànic encara és força desconegut. Les seues impresionants fotografies resalten la bellesa del nostre entorn i fa que quan sortim a fer un tomb per la muntanya mirem el paisatge en la seua immensitat artística i els petits detalls que el conformen com obres d'art.

-De mestra a mestra: un bloc amb una gran quantitat de recursos pedagògics, informatius i tecnològics per a portar a l'aula. Una selecció amb molta qualitat i diversificació. Un lloc interessant no sols per a professors.

- Darabuc: un bloc nou, però que porta al seu darrere molt de temps i molta saviesa poètica compartida en la xarxa. Un lloc que des dels seus inicis ja és interessant i al que els desitgem una molt bona singladura internàutica.

- La paraula és nostra: un bloc de poesia realitzada per joves alumnes, coordinats per Begoña Mezquida, que està ple de vitalitat juvenil, d'inquituds, de camins que s'obrin surcats per poemes. Un exemple a seguir.

-Poesia a l'aula: un bloc amb matèria prima original, amb poesia infantil pròpia. Un lloc que solc llegir continuament, de visita obligada per a tots aquells que els interesse la poesia infantil i el seu foment.

Hi tinc molts més llocs que visite continuament, que m'obrin permanentment la curiositat i hem fan pensar, però sols poden ser 5 els blocs inclosos. Al menys ens resta aquest bloc per continuar fent-vos recomanacions.

Sols ens resta una cosa, la més important, donar-li les gràcies a Antonio Soriano pel guardó. Mil gràcies! I donar-vos a vosaltres, tots els lectors del bloc, les gràcies per compartir els vostre temps amb nosaltres. Un mil·lió de gràcies!

GRÀCIES, Gracias , Grazas, Eskerrik asko - Milesker, Thanks, Merci, Danke, Evjaristó, Shúkran, Dómo arigáto, Grátsie, Spaisíva Hvala, Dziekuje, Bedankt, Xié Xie....

6 comentaris:

Alma 22 ha dit...

Cracias por la nominación,y por el premio obtenido.(:-))

Las ManoS FriaS ha dit...

hola hola


gracias por pasar a mi blog
espero que sigas visitandome

te dejo mil cariños


abrazos y besos



adios

MGJuárez ha dit...

MOLTES FELICITATS!

Aquest es un bloc admirable. Un espai meravellós! Es una illa transparent on naveguen les lletres harmoniosament: les contribucions, les imatges, els temes... hi ha molt d'il·lusió i qualitat en la feina que ens ofereixes. I el reconeixement es molt merescut.

Gràcies Salvia, des de Barcelona una abraçada ben forta!

M.G.Juárez -Sinera-

Anònim ha dit...

Felicidades por el premio. Tu constante labor en el fomento de la poesia infantil bien lo merece.

Besos
Laura Cáceres

Isabel Barriel ha dit...

Gracies, Salvia! I enhorabona.
Una salutació emocionada des de Santa Cruz de la Sierra, Bolívia.
Isabel

Begonya Mezquita ha dit...

Gràcies, Salvia pel teu guardó!!! En tenir una estoneta m'hi pose a la feina... Les teus paraules ens encoratgen a continuar aquesta meravellosa tasca que uneix poesia i amics. Salut i bona rentrée!