22.2.07

Auca de la Biblioteca

Les auques també formen part de la poesia infantil. Aprofitem-les! A l'apartat de la dreta de "Webs de poesia infantil i juvenil" hi ha un enllaç permanent, Auques, on hi trobareu un grapat -us recomanem que li doneu una ullada-.

Com que aquest blog es fa des d'una biblioteca i, per experiència sé que el tema de les biblioteques escolars també us interessarà, us recomanem que hi visiteu l'Auca de la Biblioteca. Té un text ben rimat i força informatiu, de Joan Vilamala. Podeu baixar-la i penjar-la al col·legi o aprofitar les il·lustracions de Valentí Gubianas, estupendes, i realitzar la vostra pròpia auca de la biblio -més personalitzada i interactiva, doncs la fan els propis alumnes-. O, anar més enllà, realitzar a la classe les il·lustracions i el text.
Una proposta fàcil, interessant, lúdica, informativa i pràctica, doncs hi podem realitzar diferents auques, per classes, i realitzar una exposició a la pròpia biblioteca escolar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com que al col·le no hi tenim biblioteca escolar -que raro!?- estem fent un auca per a la biblioteca d'aula els cursos de primer cicle de primària, aprofitant les il·lustracions d'aquesta Auca de Biblioteca. t'enviarem una foto per correu electrònic.

Col·legi Públic El Teixidor