29.1.07

Us proposem crear un poema

La visualització d'imatges ens pot inspirar a crear poemes. Ací us proposem unes imatges i uns personatges. Podeu crear el poema incloent-los tots o agafar el personatge que més us agrade i elaborar un poema sobre ell. Podem realitzar-lo els adults -pares o mestres- per a després llegir-los als xiquets o fer que ells ho trien i confeccionar-ho junts.
Si decidiu agafar tan sols una de les imatges podeu punxar al seu damunt i us remetrà a la imatge més gran, per a que pugau copiar-la i imprimir-la.
Si us ha agradat la proposta i elaboreu poemes amb la màgica paraula de la imaginació, ens agradaria molt que en els enviareu i, així, compartir les seus lectures (en castellà o en català). Podeu deixar el poema, directament a l'apartat de comentaris, amb el nom del col·le i del xiquet/a, o per correu electrònic. Us pareix bé? Som-hi!


Dani Torrent

Clare Dreams

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les meues mans plenes de tinta.
El poemari complet.
Ara vullc ser invisible.
La llengua cantada
la meua llengua germana.
La llengua feta poesía
en aquest Blog.
Una finestra oberta.
Les meues mans no es plenen de tinta.
El poemari seguéix.
No vullc ser invisible
a la meua llengua cantada.
En aquest Blog
Es ben representada.

Sàlvia ha dit...

Hola Toni! Gràcies per compartir el teu poema amb tots nosaltres. Espere que la gent s'anime, grans i menuts, i el blog s'ompliga de poemes inèdits que fins ara tan sols estan escrits dintre la seua imaginació