26.4.12

Inauguració de la Biblioteca de Cocentaina: 27 d'abril 2012 / Inauguración de la Biblioteca de Cocentaina: 27 de abril de 2012


Per fi!!!! Inaugurem la nova Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina. Un nou espai per a descobrir, per a viure i conviure, per a sentir, per a investigar, per a conèixer, per a imaginar, per a estimar, per a estudiar, per a navegar per internet, per a escoltar música, per aïllar-se, per a trobar-se, per a... tant i molt més.

Dia 27 d'abril, a las 17:30 de la vesprada és la inauguració i esteu tots i totes convidats, grans i menuts. Ens encantaria tenir-vos a tots, presencialment, però com que sabem que molts viviu lluny d'ací al menys us invitem a celebrar-ho virtualment. Pujarem fotos per a que pugeu també gaudir amb nosaltres.

Estrenem edifici i molts espais nous, encetem nous camins amb tots els usuaris presencials i virtuals. Esperem que ens acompanyeu en els nous projectes, en els nous somnis. Colze a colze, junts, llegint i compartim, granet a granet, podem aconseguir ser millors i fer un món millor, per a nosaltres i a les futures generacions.

Un somni que s'ha fet realitat: una nova biblioteca, un espai lector del segle XXI per a ciutadanes i ciutadans d'aquest segle. Un espai públic i gratuït on la lectura, en qualsevol suport, és la coprotagonista, junt als lectors. Un espai democratitzador, niu de coneixement i far de llibertat, de comunicació, d'interacció.

Us invitem a llegir, o rellegir, el llibre de poesia digital que vàrem editar: Volen versos. Allí trobareu, poèticament, tot el que us volem transmetre.

Us esperem!!!!  / ¡Os esperamos!!!!!

Un brindis poètic per la nova Biblioteca 
i per tots els que han fet possible que una "utopia" ...
siga ara una realitat.


La biblioteca
(Sàlvia)

Passeu,
entreu,
es casa vostra, 
casa de tots.

Portes obertes 
i camins per traçar.
Tresors amagats,
saviesa a grapats.

Màgia de lletres
amb cor de colors,
llum per a xiquets
i per a grans inquiets.

Passeu,
entreu...
Tot un món
us està esperant.

8 comentaris:

doloretes ha dit...

Estoy con el corazón con La Biblioteca de Concentaina, cuya bibliotecaria es una de mis grandes maestras. Iré a verte. Y a ver tu biblio, que seguro estará bonita de verdad. Me da envidia sin conocerla. FELICIDADES!!!!

Sàlvia ha dit...

Seras recibida con alfombra roja, luces de colores y mi mejor sonrisa. Si vienes con tus alumnos habrá, además, nubes de colores y versos para todos ellos.

Un abrazote. Me cuentas como te ha ido en la mesa redonda, vale?

Besadetes

Teresa ha dit...

Per molts anys!Fa goig, acompanyar-vos de pensament en un dia com avui. Versos, paraules i pinzellades en aquest espai nou de trinca, però amb el mateix esperit que fins ara.
Des de Folgueroles

elmaestrojuan ha dit...

Enhorabona! Encara que fa temps que no escric, aixó no vol dir que no em passe a "dotorejar" a sovint. Si en els recursos que tenies fins ara no has parat queta, no vuig pensar que faras ara...Als seus peus.

mirtha luz ha dit...

Felicidades Dolores, la niña que soy le manda un abrazo a la niña que eres. Mirtha Luz

teresa ha dit...

Hola Sàlvia, aviat farà un any de la inauguració de la nova Biblioteca de Concentaina: 27/04/2013, des de Barcelona,

Enhorabona i una forta abraçada. El teu bloc i la biblioteca són una plantació de poesia.

Anònim ha dit...

¿Podrían decirme quién es el ilustrador- ilustradora de la imagen del niño leyendo con el faro en la cabeza?
Muchas gracias por su atención, y enhorabuena por su excelente trabajo.
Saludos

Sàlvia ha dit...

La ilustración es de Rommel Joson, puedes verla en el blog que también edito de imágenes "Lecturimatges":

http://bibliolectors.tumblr.com/page/50

Gracias por tus amables palabras y por pasarte por entre estos senderos poéticos.

Besadetes