21.6.11

Barco de papel: llibre de poesia infantil de Jorge Luján


Les vacances d'estiu dona molt de temps per a imaginar i navegar entre somnis, damunt d'un gran vaixell de paper carregat de paraules boniques i versos, com el poema Barco de papel, de Jorge Luján. El poema el podem llegir en format d'àlbum il·lustrat dins de la col·lecció A la orilla del viento, de la editorial Fondo de Cultura Económica. Tota una aventura que empren una xiqueta navegant per trobar les coses que veritablement importen i tot... dins d'una banyera.

Les il·lustracions de Julia Friese formen un tot amb el poema. Un llibre-poema preciós per als primers lectors. Molt recomanable!

Us fiquem un tastet del llibre i un vídeo on el propi Jorge Luján, amic i poeta argentí, dona pas a tot un espectacle infantil musicant el poema.






Bona navegació poètica:

5 comentaris:

fina ha dit...

Hola Salvia, avui els nens i les nenes arriben a l’últim dia del curs, quans matins amb pluja i sol,¡¡¡ quantes mames cada dia, han anat dia a dia amb refredats o no i tot el que vulguis, amb la mandra, amb la tremolor de no haver fet el deures o amb la il·lusió de tota la feina feta, tot per fer. Qui són herois o heroïnes?? els que cada dia fan la seva rutina i per fi aconsegueixen una fita , ara toca tot un estiu per endavant...

Quan jo era petita el final del curs s’ajuntava amb que et posaves les sandàlies, la revetlles, las cuques de cotxes i, la sortida, la platja, la festa, els focs, avui a més més comença la Patum a Berga, a tots els que estimo o m’acompanyeu en el curs (no deixem mai d’acabar el curs...:))) us desitjo un bon estiu, que aprofiteu i, gaudiu dels dies llargs, de les sopes fredes i les passejades llargues, de la bona lectura i per sobre de tot de la vida,

un bon estiu...

Sàlvia ha dit...

Fina, has fet un retrat-descipció del curs que m'ha encantat!

Et desitjo un megaestiu, amb festa, bona companyia, descans, platja i muntanya, terrasseta i gelats...

Moltes besadetes i gràcies per estar a l'altre costat de la pantalla.

Besadetes

fina ha dit...

gràcies Sàlvia, l'he fet des de el cor,
un megaestiu també per tu i els teus:))
besadetes i abraçades, gràcies per tot el que fas,

biblioabrazo ha dit...

Qué recomendación poética tan bonita! Gracias.

Ana

Sàlvia ha dit...

Ana, espero que estos finales de curso te vayan superbien y que el verano lo pases... sobre un barco de papel hecho con el poema que más te guste.

Feliz verano y buena lectura, amiga.
Besadetes