7.9.09

Un polsim de poesia per a cada dia: versos a les aules


De vegades l'apartat de comentaris dels post són igual o més interessants que els propis post. Fa uns dies varem editar un post recomanant en aquest curs omplir les aules de poesia. Docs, entre els comentaris, Asunción Carracedo ens va deixar un poema incentivant-nos a dur-ho a terme. Ens ha encantat, així que volem compartir la seua lectura amb tots vosaltres. Gràcies, Asunción, per aquest regal.

Així que... ja sabeu, un polsim diari de poesia anima l'esperit i posa en marxa el cos. Proveu-ho!

La poesia en las aulas
(Asunción Carracedo)

Llenar las aulas de poesia:
versos secretos
estrofas marchosas
rimas mimosas
ritmo acrobático
sentimientos y emociones
colgando de las paredes...
entre paréntesis,
sobre las mesas...
algo dispersas,
flotando en el aire...
haciendo una torre...
¡¡Qué dure la fiesta todo el trimenstre!!
No, ¡¡mejor que dure siempre!!

4 comentaris:

M. Roser ha dit...

Per experiència propia us puc assegurar que molts polsims de poesia a la classe, són una font de sensibilitat pels infants i també d'aprenentatge. He vist molts nens i nenes aprendre a llegir intentant desxifrar els petits poemes que alegraven el paisatge de l'aula...si els xiquets veuen que "sentiu" la poesia, us imitaran.
Em permeteu?

Una classe amb poesia,
és una font d'alegria.

M. roser

ASUNCION ha dit...

Gracias por tus palabras Salvia y por hacerme el honor de poner mi nombre, de nuevo, en tu estupendo blog.Aunque no se s i te arrepentirás, porque como me des confianza.....igual me engancho y no paro.
Un cálido abrazo de papel.

Sàlvia ha dit...

Ei, Roser, com t'ha anat el començament de curs? Estic ficant.me hui "al loro" dels comentaris. Gràcies per les teus paraules, animen a llegir i fomentar la poesia. Compartim interessos i poemes. Et copio el versets, m'han encantat.
Besadetes, guapetona

Sàlvia ha dit...

Asunción, no podía dejar que el poema se quedara sólo en los comentarios, merecía un post. Te cojo la palabra...adicta y con mucha poesía. Estoy pensando en un proyecto...Ya te cuento.

Besadetes