5.6.09

Invitació per als lectors del blog: Lucho Roa i Vicent Camps canten i reciten a "La Casona" de Benimaclet (València)


Hem rebut una invitació del nostre amic i poeta, Vicent Camps i volem compartir-la amb tots vosaltres, sobretot la gent que viu a València o prop d'ací.

El cantautor xilé Lucho Roa i qui vos escriu, hem triat este espai singular que és LA CASONA de Benimaclet, per a oferir temes dels nostres últims discos i llibres, així com del programa conjunt que portem treballant esta temporada, sobre l'obra de Miguel Hernández i Pablo Neruda, d'una manera informal i entre amics. A estes dos trobades amb la poesia, mentres prenem una copa en un lloc especial, esteu invitats tots els nostres amics i tots els amics de la poesia i la cançó, fins a omplir LA CASONA. Vos esperem.

La casona està al Carrer Greses, 4 de Benimaclet -València-. La trobada poètica-musical tindrà lloc aquest divendres, 5 de juny, a les 11 de la nit i el dissabte, 6 de juny, a les 7 de la vesprada.

Quedeu tots invitats i us desitgem que s'ho passeu d'allò més bé -segur que si!-. A la fresca i amb poesia... perfecta nit de divendres.

Mentres, podem gaudir, via You Tube, d'algunes de les seues recitacions conjuntes:
4 comentaris:

Anònim ha dit...

Club de Lectura de Pontevedra ten un agasallo para Poesia Infantil i Juvenil.

gemma ha dit...

Jo també té deixat una cosa al meu bloc.

gemma ha dit...

Ai, que amb tanta pressa escric fatal...

T'HE deixat!!!!!

Liliana ha dit...

¡¡Muchas Gracias por las 10.000 visitas!!
En agradecimiento a quienes nos visitan, les regalamos el E-Book: "Muchos bichos y una bruja"
Sólo es necesario que lo bajes del blog
Liliana