9.11.08

Adivina adivinanza, tengo un cero en la panza: llibre d'endevinalles

Angels Navarro és l'autora d'un enginyós llibre d'endevinalles que acaba d'editar Anaya Infantil i Juvenil: Adivina adivinanza, tengo un cero en la panza.
Són unes 150 endevinalles que tenen una particuliaritat comuna: la resposta a l'endevinalla està al propi enunciat. Resulten ben curioses. A més el llibre està magnificament il·lustrat per Mariona Cabassa, amb una creativitat que de vegades va mén enllà de la pròpia endevinalla i ens presenta una segona pregunta il·lustrativa.

El llibre té una part didàctica, doncs inclou al final un taller d'endevinalles per a que els xiquets aprenguen a crear-ne de noves i compartir-les amb la família o els amics.
Caldrà anant prenent nota per a regalar llibres aquests Nadals

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Sàlvia! El blog que m'has proposat és molt interessant! A casa tenim el llibre "Garabatos" i "Collage". Als meus nens els hi encanta! Gràcies perquè em dóna ànims continuar creant amb els nens... (tot i que m'agradaria fer moltes més coses; tinc projectes guardats en una capsa per a quan tinc temps) La vostra biblioteca em cau un pèl lluny, doncs jo sóc de Barcelona, però no dubteu a utilitzar totes les manualitats que publico. Un petó!!!

Sàlvia ha dit...

Gràcies. Pel que veig al teu blog eres molt creativa i una autèntica "manetes". Al blog de Pinzellades al món hi ha unes eines fantàstiques per a crear digitalment que espero us agraden.

Besadetes