22.8.08

Far de poesia, il·luminant totes les nits a terra i mar

Laura Dalmau, poeta barcelonina, ens ha enviat uns poemes fantàstics, amb il·lustracions, que volem compartir amb tots vosaltres. Laura té un blog molt interessant, És l'hora d'hissar els somnis, on la poesia i la sensibilitat escampa per totes les seues ones internaútiques. Poemes de Laura, encisadors, i d'altres poetes. Qualitat poètica amb compromís i sentiment. Doneu-li una ullada hi ho comprovareu.
Li agraïm a Laura la seua col·laboració i desitgem que no siga la última vegada que ho faja. És tot un luxe per aquest blog rebre col·laboracions poètiques com aquesta i fer noves amistats. Internet és una gran teranyina on poc a poc s'uneixen els fils, poètics en aquest cas.
El far és un dels poemes, molt adient per il·luminar cadascuna de les nits de l'any, ull de navegació per terra i per mar.


El far
(Laura Dalmau)

Un port amb caputxa
d’olor a petites paraules
gronxa les onades
sense veles ni àncores,
i d’una llum groga
giravolta somnis de nit
en una dolça mà salada.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sens cap dubte, la sensibilitat de la Laura Dalmau va molt més enllà de la poesia. Comparteixo totalment la vostra opinió i recomano vivament la visita diària al seu blog, com a hàbit balsàmic: mai no quedareu decebuts! En un món tan convuls com el nostre, és difícil trobar perles autèntiques, i aquesta ho és!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tú, Albert.

Anònim ha dit...

Un poema preciós. Petons. Trini