11.2.08

XI Certamen de Poesia Marc Granell

Un any més. de nou, es convoca el Certamen de Poesía Marc Granell-Vila D’Almussafes, 2008. Us animem a participar!

Bases:

1. Hi podran concórrer, en qualsevol modalitat, tots els treballs poètics inèdits que no hagen estat premiats en altres concursos o publicats anteriorment.
2. La temàtica, el metre i la rima seran lliures.
3. S’estableixen dues modalitats: valencià i castellà.
4. L’extensió màxima dels treballs no podrà sobrepassar els dos-cents versos. Poden consistir en un o més poemes.
5. Els treballs es presentaran per quadruplicat, enquadernats o cosits, mecanografiats a doble espai i per una sola cara. Els originals hauran de presentar-se acompanyats d’un sobre tancat, a l’exterior del qual hi haurà el lema o títol del treball, la cita "CERTAMEN DE POESIA MARC GRANELL VILA D'ALMUSSAFES" i la modalitat a què es presenta i, a l’interior, el nom, els cognoms i l’adreça de l’autor, així com un telèfon de contacte.
6. El Jurat estarà presidit per la Sra. Alcaldessa d’Almussafes o persona en qui delegue i integrat per Marc Granell, un especialista en la matèria designat per l’Ajuntament d’Almussafes, des del grup poètic Argila de l’Aire, i un designat per Edicions 96. Actuarà com a secretari un funcionari de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes.
7. Les obres podran presentar-se fins el 17 de març de 2008 a la Biblioteca Pública Municipal d’Almussafes, Centre Cultural, Ausiàs March s/n, 46440 Almussafes. S'admetran també aquelles obres que s’hagen enviat per correu certificat dins d’aquest termini a l’adreça anteriorment indicada.
8. La dotació del premi és de 1200,00 € per a l'obra guanyadora de cadascuna de les modalitats i 40 exemplars per a l'autor. Amb aquesta dotació es consideren liquidats els drets de la primera edició del poemari.
9. Els reculls guanyadors es publicaran en col·laboració amb Edicions 96, dins de la col·lecció "Razef. Certamen de poesia Marc Granell".
10. Les obres no premiades podran ser retirades a partir del dia 5 de maig. Transcorreguts quinze dies, les obres no retirades, seran destruïdes.
11. La decisió del Jurat es farà pública en l’acte de Clausura de la Setmana del Llibre que tindrà lloc el dia 25 d’abril, a les 22:30 hores al Centre Cultural d’Almussafes.
12. El Jurat podrà recomanar la publicació d’alguna de les obres presentades. En aquest cas s'editarien dins de la col·lecció poètica RAZEF de plaquetes d'Edicions 96
13. Qualsevol dubte que poguera generar-se sobre aquestes bases serà resolt pel Jurat del Certamen. El veredicte serà inapel·lable.
14. Si el Jurat considera que no reuneixen la qualitat necessària, podrà deixar deserta qualsevol de les modalitats del premi.
15. La participació en el Certamen suposa l’acceptació de les presents bases.

Més informació: http://www.edicions96.com/edicions96@edicions96.com.

La il·lustració és de Rui Sousa.