18.2.08

Premi "Arte y pico"

Com diu el refrany ser agraït és de profit. I això és el que passem a fer. Des dels blocs de Bitàcola de classe, La biblioteca de l'escola i Raons que rimen ens han fet mereixedors del premi Arte y pico. Tan sols donar-los les gràcies, gràcies per ser lectors d'aquest bloc, gràcies per haver fet un pensament poètic i haver pensat en aquest raconet de poesia infantil i juvenil, gràcies perquè sense coneixer-se'n personalment hem anat traçant fils que ens uneixen en la poesia, gràcies per compartir el vostre temps amb nosaltres.

Què és una moda això dels memes, doncs si. Però el millor meme de tots ens el brinden amb la lectura del bloc. El canal comunicatiu no existiria sense els lectors, que per a mi són tan importants com els autors (serà per deformació bibliotecaria, però penso així). Així que continuo el meme i nombro a...

-Huit Piletes: un bloc ple de sensibilitat i colors de la natura, amb unes fotos magnífiques.

-Un rêve d'espoir / Un sueño de esperanza: un bloc d'una valenciana a París, en representació a tots els magnífics blocs que conec de pares que estan esperant l'adopció d'un fill. Hi ha tanta sensibilitant i sentiment en aquests blocs que em deixen anonadada.

-Pensades: el bloc de Joan Grau amb pinzellades reflexives sempre interessants.

-Lunártica: un bloc original, diferent, amb inquietuts culturals i estètiques.

-La Plana Ràdio: un bloc des de les terres de l'Ebre amb un amics molt especial, Josep, que aprofitem per a felicitar-lo pel seu magatzine matutí.

Són llocs que dirèctament no estan relacionats amb la poesia, però que trobe molt interessants per a passetjar.

I com que he rebut més d'un premi, recomane també aquests altres blogs:
-Bebevoc: bloc de les biblioteques Castellar, Castellbisbal, Matadepera, Rubí, Sant Cugat, Sentmenat, Terrassa, Viladecavalls i Bibliobús La Mola

-Al·lots. El petit princep: bloc amb molt acurades i interessants ressenyes de llibres infantils. Una tasca molt necessària per a fomentar la bona lectura.

-La piel de las paredes: un bloc de pensaments i filosofia, que fa l'amic Carlos Fuenmayor des de Veneçuela.

-Tökland: bloc de literatura o "revista audiovisual de fomento a la lectura". Molt interessant.

-Ludoteces: un bloc divertit i amb recursos per a que la gent jove s'enrotlle a bloguejar.
Les bases del premi són les següents: El premi "Arte y Pico" ha estat creat per Eseya. Les regles del premi són les següents:
-Has de triar a 5 blogs que consideris que siguin mereixedors d'aquest premi per la seva creativitat, disseny, material interessant i aport a la comunitat bloguera, sense importar el seu idioma.
-Cada premi atorgat ha de tenir el nom del seu autor/a i l'enllaç al seu bloc perquè tots ho visitin.
-Cada premiat ha d'exhibir el premi i col·locar el nom i enllaç al bloc de la persona que ho ha premiat.
-Premiat i premiador han d'exhibir l'enllaç d'Art i pic perquè tots sàpiguen l'origen d'aquest premi.
Exhibir aquestes regles.

9 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sàlvia, podies haver dit ser agraït és de profit i algunes altres coses una mica més malsonants. :-)

Ara he vist que des de Bitàcola de classe ja te l'havien concedit. Vaja, i en la mateixa nominació que jo. Ho sento, perquè una de les normes del premi és concedir-lo a algú que no l'hagi tingut atorgat encara.

Però per altra banda, que tants hi pensem, deu voler dir que el teu blog s'ho mereix.

Felicitats!!

Víctor Pàmies

Sàlvia ha dit...

Em super-mega-encanta (com diuen els pepijos) que hageu coincidit en guardonar el bloc(ai, el puntet egocèntric que tothom tenim em surt).

He corregit el refrany, doncs això és el que té ser amiga d'un professional del tema. Gràcies (s'accepten tot tipus de correccions, doncs sols s'apren dels que més saben). Ja saps que per aquests indrets es diuen molts refranys en castellà, no sé el per què, però és així. També "tacos", però he comprovat que passa en altres llocs, puis el Buenafuente ho feia constantment (quan estava a la TV3 i era més crític que ara).
Una abraçada.

fran ha dit...

Gràcies Salvia per el honor que me fàs de representar a tots els altres blocs de l'adopcio! No me ho mereixc ... en quant tinga un ratet faig el meme.
un bès
fran

Anònim ha dit...

Bueno, bueno... Moltes gràcies Salvia. Em sap greu no llegir tantes vegades com voldria el teu bloc, però estic molt ocupada des de fa uns mesos. Al menys, d'ací dues setmanes seré "lliure".
See you.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sàlvia, no era pas la meva intenció esmenar-te la plana, sinó donar-te a conèixer una de les qualitats del refranyer català-castellà: trobar les equivalències d'aquells refranys que no coneixem en català.

És ben clar que la nostra formació ha esta la que ha estat i hem rebut un seguit d'influències, que ens enriqueixen per la formació plurilingüística, però que sovint interfereixen en el ple desenvolupament de la nostra llengua.

L'eina és allà i qui la vulgui fer servir, que se'n serveixi! :-)

Una abraçada des del Vallès!

Víctor Pàmies

Toni Solano ha dit...

Gràcies, Salvia, per la menció a Ludoteces, un blog que més que un blog és el 'Gabinete del Doctor Caligari' dels blogs, perquè l'utilitze sobre tot per fer experiments.
Quand tinga una estona lliure em faré càrrec del premi.
Salut.

Carlos Eduardo Fuenmayor ha dit...

MUCHAS GRACIAS SILVIA
UN FUERTE ABRAZO

Anònim ha dit...

Gracies per la menció i els comentaris. Salutacions des de Tókland.

Anònim ha dit...

Gracias por acordarte de La Despensa.
Saludos