9.12.09

Guia de Llibres Infantils i Juvenils per a regalar en nadal, 2009 / Guía de Libros Infantiles y Juveniles para regalar en Navidad, 2009

Llegint junts, llibres per a tots en aquest Nadal, il·lustració d'Aitana Carrasco Inglés

Un any més editem la Guia de llibres Infantils i Juvenils, 2009 / Guía de Libros Infantiles y Juveniles, 2009 per tal d'orientar als Reis Mags i al Pare Noel. Un grapat de llibres que podeu veure per grups d'edat, des dels 2 anys fins al 16 anys, amb uns apartats especials per a pares i de llibres de poesia. Ja sabeu, com sempre, els criteris per tal de seleccionar aquests llibres són de qualitat literària i il·lustrativa, originalitat, contingut, diversitat... d'editorials grans i menudes, en català i castellà.

Esperem que les guies de lectura us siguen útils -en casa, en l'aula, en la biblioteca...- i orientatives. Davant de tant llibre el millor és que agafeu el llistat, se'l imprimiu (els llibres del grup d'edat que us interesse) i la repartiu al pares o als xiquets, per tal de buscar-los en les llibreries i triar els que més ens agraden. Aquests llibres els podeu veure en l'exposició que des de hui, dia 9 de desembre hem muntat a la Biblioteca de Cocentaina.

Recordeu, En Nadal, el llibre el millor regal. Si volem que ells valoren la lectura comencem a valorar-la nosaltres. Regalem llibres i, després, compartim la lectura.

Podeu veure cadascuna de les guies, classificades per grups d'edat, punxant al damunt de la seua selecció. Hi ha de tot tipus, molt diferents, de tots els preus,...

Guies de lectura de llibres infantils i juvenils per a regalar

Guia de Llibres Infantils per a xiquets de 2 a 4 anys

Guia de Llibres Infantils per a xiquets de 4 a 6 anys

Guia de Llibres Infantils per a xiquets de 6 a 8 anys

Guia de Llibres Infantils per a xiquets de 8 a 10 anys

Guia de Llibres Infantils i Juvenils per a xiquets de 10 a 12 anys

Guia de Llibres Infantils i Juvenil de 12 a 16 anys

Guia de Llibres per a Pares

Guia de Llibres de Poesia Infantil i Juvenil


BON NADAL A GRANS I MENUTS I BONA LECTURA!!!

8 comentaris:

Júlia ha dit...

Molt bona feina, ho tindrem en compte!!!

Sàlvia ha dit...

Gràcies pel comentari, Júlia. Hi ha llibres tan bonics... que faig meu el slogan aquell "me los pido todos".
Besadetes

Manuel ha dit...

Hola Sàlvia

Aquestes guies són una gran ajuda i un gran treball que ens ajuda a recomanar llibres als pares. Aquest any des de la biblioteca de l'escola també hem fet unes guies de lectura per a nadal. M'he basat en gran part en la guia de nadal que vas fer l'any passat perquè ho havia de preparar amb temps per a donar-ho a les reunions de pares.

De totes formes també he penjat al bloc aquestes guies d'enguany per si algun pare vol més recomanacions, així que gràcies pel treball.

Anònim ha dit...

Gràcies! Lola :)

Anònim ha dit...

Quina feinada i que ben feta. Eres generosa. Gracies per compartir. Ho passo als mestres del col·legi.
Una abraçada
Gero Maltés

Sàlvia ha dit...

Un plaer que la guia es difonga. Gràcies pels vostres comentaris.

Besadetes i bona lectura

Nuria ha dit...

Gràcies!Som una mestra que comença a fer feina amb el bloc de la biblioteca de centre i he aprofitat aquest recurs al bloc de l'escola!
Aprofit el comentari per desitjar UNES BONES FESTES!!
Salutacions,
Nuria

Sàlvia ha dit...

Nuris, m'encanta que us siga útil aquesta guia. És per a compartir. Tot un plaer que us aprofite.
Jo també aprofito per a desitjar-te un Bon Nadal (alegria, descans, il·lusió, pastes i torró) i que 2010 vinga ple de bona lectura.
Besadetes