11.10.08

Tot poesia 2008 i 8è Festival de Poesia a Sant Cugat

Tot poesia 2008 és una iniciativa que per huitena vegada està portant-se endavant en Sant Cugat -Barcelona-. Tot Poesia és una activitat adreçada als centres educatius i a la població en general que s’ofereix en col·laboració amb el Tot Sant Cugat i sota la mirada poètica de Lluís Calvo, amb l’objectiu de fer-vos gaudir amb la creació de poemes propis sobre el tema que més us interessi.

Us animem a participar. Podeu enviar els vostres poemes, en castellà o català, de màxim 14 versos, fins al 14 d'octubre. Els poemes els enviu a teatre-auditori@santcugat.cat. Tots els poemes enviats deuen anar acompanyats de: nom, edat, adreça, telèfon i e-mail.

Setmanalment es fa una selecció de poemes. Els poemes triats seran publicats a l’apartat TOT PO-e-SI-@ del Tot Sant Cugat i en el blog al que podeu accedir a través del web del Festival.

Cada autor seleccionat rebrà dues invitacions per a l'espectacle "Teatre i Poesia", dirigit per Oriol Broggi, al Teatre-Auditori (dissabte 18 d'octubre, a les 22 h).


De la selecció de poemes que s'està realitzant, hem copiat la poesia Biblioteca, de Carme Cabús.

Biblioteca
(Carme Cabús)
Vols venir a triar un llibre
de fulls blancs del meu prestatge
amb humils lletres petites
que et pot cabre a la butxaca?
Vols conèixer la saviesa
que s’amaga entre les tapes,
tot l’univers que gravita
dins les pàgines tancades?
Vols obrir aquells móns possibles
que dins teu ja fan estada
i per l’art i encant d’un llibre
t’endinsen en carn humana?

Aprofitem per a informar-vos de la celebració del 8è Festival de Poesia de Sant Cugat, que es celebrarà del 15 al 19 d'octubre -programa- on estem tots invitats. Gaudir de la poesia a la tardor és... encisador! Un aplaudiment per a l'Ajuntament de Sant Cugat i la seua iniciativa poètica.
La il·lustració és de Derrick Chow.