10.10.08

62 poemes per a Ovidi, llibre de poesiaL'editorial Brosquil acaba d'editar el llibre 62 poemes a Ovidi, obra amb la que celebren el 50 números de la seua col·lecció Brosquil Poesia. passats 13 anys de la mort d'Ovidi Montllor, el llibre preten reconèixer l'obra del nostre poeta i cantant. Seixanta-dos poetes rendeixen aquest homenatge.

Ens diu l'editorial:

Els seixanta-dos poetes representats en el present recull conformen una mostra bastant generosa del que és la pràctica poètica a casa nostra, tan eclèctica com ho ha permès l'absència de filtres i manies, i amb els noms dels antologats ordenats en sofert ordre alfabètic. Coordinada per Manel Rodríguez-Castelló (que signa un dels pròlegs; l'altre és obra d'Antoni Gómez), ací té el lector una bona oportunitat –després d'innombrables avatars i contratemps– per recórrer un bon tros del frondós paisatge que és la poesia d'ara en la nostra llengua, eixa dama que de nou demostra tenir una mala, crònica i ancestral, salut de ferro, en molt bona part per culpa d'Ovidi, de l'Ovidi Montllor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ovidi sempre és un bon record i resta viu a les seues cançons i els seus poemes. Caldra ara llegir el llibre i descobrir la nova poesia jove.
Felicitacions pel blog. Molt interessant, tot un descobriment poètic per a mi.

Gemma, des de Mataró

Sàlvia ha dit...

Ovidi està viu entre nosaltres. Cocentaina és veïna d'Alcoi, el seu poble, així que ens arriba de ben prop la seua presència poètica.

Et recomano la lectura d'aquest llibre: nous aires poètics en homenatge a un gran artista.

Besadetes, Gemma.