12.9.08

V Certamen Popular Sàlvia de Poesia

Us informem d'un certamen poètic que tal vegada us puga interessar. Ens agrada que una associació de dones siga la convocant d'aquest premi de poesia. L'Associació de Dones Sàlvia de Canet de Mar, sensibilitzades amb la poesia, convoquen el V Certamen Popular Sàlvia de Poesia. Animeu-se a participar! Recordeu, no hi he concursos més o menys importants, sinò convocatòries poètiques on podem participar i trobar nous lectors per als poemes. Cal enlairar els nostres versos i aquesta és una bona oportunitat.

Bases:
Es pot optar a aquest certamen amb un màxim de 2 obres de poesia originals i inèdites, és a dir, no publicades, de tema lliure.
S'estableixen dues modalitats:
- Infantil, fins a 14 anys.
- Adults.
Extensió màxima: 80 versos.
Els treballs s'han de presentar per quadruplicat, signats amb pseudònim, en un sobre a l'exterior del qual constarà el títol del treball, la modalitat i el pseudònim. S'acompanyaran d'una plica tancada amb el títol del treball, a l'interior de la qual s'indicaran el nom i els cognoms, l'adreça i el telèfon de la persona participant.
Els treballs s'han de presentar abans del dia 30 de setembre al local social de Sàlvia o bé a Vil·la Flora (consergeria). Si els enviem per correu la seua adreça és: Sàlvia, Associació de Dones de Canet de MarPl. de Manén, s/n , 08360 Canet de Mar (Maresme);Tel. 93 7956635

Termini de presentació de treballs: 29/09/2008

Lliurament dels premis: El lliurament de premis tindrà lloc durant la primera quinzena de novembre del 2008.

Dotació: S'atorgaran els premis següents
- Infantil: 50 euros en un val de la Llibreria Gelabert.
- Adults: dos premis de 300 i 150 euros.

1 comentari:

Laura Dalmau ha dit...

Sàlvia,
Gràcies per les teves informacions poètiques.
Una abraçada,
Laura