30.9.08

La poesia de la A a la Z: blog de poesia per a totes les edats

De blogs hi ha molts i de tot tipus de temes, però cal esbrinar on podem trobar allò que ens interessa. Així, per a que ho guardeu al vostre apartat de favorits, i com sempre parlant de poesia, us recomanem un blog on podem trobar molta i bona poesia.

Sota el títol Todos los poetas. La poesia de la A a la Z i el pseudònim de Batania, ens diu el seu autor que anira penjant al blog tots els poemes que li agraden dels Dos mil poemarios que contemplan los anaqueles de la madrileña Biblioteca del Retiro. Una tasca recopilatòria important que ens pot ajudar a llegir als poetes clàssics i descobrir-ne de nous.

Ens alegra també saber que aquest llibres que estan a les prestatgeries de la Biblioteca madrilenya de El Retiro no s'ompliguen de pols -cosa que passa en altres biblioteques-, i que els seus lectors no sols gaudeixen de la bona poesia, a més a més, la difonen.

Aplaudim la iniciativa del blog!

Aprofitem també per a recomanar-vos un altre blog de Batania, Anecdotario de poetas, un altre lloc que ben be ens pot servir per a xafardejar sobre els poetes, amb nombroses anècdotes que donaran gust a crítics literaris i a professors -partint d'una bona anècdota podem passar a aprofundir sobre un poeta i la seua obra.

La il·lustració és de Catia Chien

3 comentaris:

Annabel ha dit...

M'encanta la ilustració.

Saps que et llig.

Besets.

elena ha dit...

Hola soc del colegi Cervantes de vila-real i aquest blog em pareix una bona idea ;)

Sàlvia ha dit...

Hola Elena, pessiguets de poesia per a menuts i grans, imprescindible per a l'ànima i l'esperit.
Gràcies per les teues paraules. De Cocentaina a Vila-Real... besadetes.