22.9.07

Cuaderno de Poesia, revista digital de poesia


Per aquest cap de setmana us volem recomanar una revista de poesia : Cuaderno de Poesia. És una revista nova, jove, amb nous aires que aportar als lectors de poesia, que aprofita el món digital per a realitzar la seua difusió. Porten ja dos números monogràfics, tractant la poesia des de vessant diferents (molt interessant aquesta visió). La primera revista tracta de POESÍA, EN FEMENINO PLURAL (març, 2007); la segona, POESÍA, DE LAS CIUDADES (juny, 2007). Està en preparació el tercer número.

La revista té gran interès per a poetes i per a lectors de bona poesia, doncs, a més de donar a conèixer autors novells amarats pels ja reconeguts i amb el nexe d'un tema dossier, trobem llibres de poesia, enllaços, poemes, entrevistes, recomanacions... La revista es complementa amb un bloc, que permet actualitzacions constants.

L'edició està a càrrec d'una bona amiga i coneguda en aquest bloc, Sinera -Montserrat Gutiérrez Juárez -. Felicitacions per realitzar aquesta magnífica tasca i desinteressadament compartir-la amb tots nosaltres.

Un lloc que cal difondre, sobre tot entre els joves lectors.