20.1.09

Biblioteca de Cocentaina: Animació lectora a la poesia infantil i xerrada per a pares i mestres a càrrec de Pedro Villar


Dins de les diferents activitats de foment lector que aquest curs escolar organitza la Biblioteca de Cocentaina es realitzarà, el proper dijous dia 22 de gener, de 3 a 5 de la vesprada, una animació lectora a la poesia infantil, adreçada a tots els xiquets i xiquetes de Cocentaina que estan a primer curs d'Educació Primària.
Aquesta animació estarà a càrrec de Pedro Villar, mestre, poeta i amic, a més de promotor a la lectura i estic segura que s'ho passarem molt bé, grans i menuts. La poesia infantil dona molt de joc poètic, des del sentiment, i és un lligam molt important per a endinsar-se en la lectura. Des del joc al versos, des dels poemes al joc.
Pedro Villar, autor entre altres de dos magnífics llibres de poesia infantil, El bosc del meu abecedari i Els animals de la pluja, farà el mateix dia, a més, una xerrada per a pares i mestres, a les 5:30 de la vesprada, al Centre Cultural "El Teular" -Cocentaina-. Sota el títol La poesia infantil, entre el joc i l'educació, Pedro ens introduirà a l'imaginari poètic dels xiquets, destacant com els adults tenim la responsabilitat i el plaer de gaudir amb ells del joc poètic.
Esteu tots invitats! (especialment es que viviu prop de Cocentaina -ja m'agradaria conèixer-vos personalment, però... alguns viviu en lloc molt llunyans)

3 comentaris:

Manuel ha dit...

Ja vaig llegir la notícia al blog de Pedro Villar, i estava pensant en anar ( per conèixer també al Pedro)però justament aquest dijous ja he quedat amb alguns mestres voluntaris per organitzar la biblioteca.
Bé, una altra vegada serà. Segur que haguera estat interessant.

Sàlvia ha dit...

Vine tú i portat també a la resta de mestres. T'asseguro que valdrà la pena i la biblioteca pot esperar.

Besadetes bibliotecàries

Anònim ha dit...

Què de coses em perdo... hi sóc lluny i les animacions a la lectura són unes de les coses que més agraden. Quan venen a l'escola motiven molt als nens i als mestres. No dubtis que si mai passo a prop visitaré la bbtca. de Concentaina. Un petó!