30.11.09

V Certamen de Poesia de Krea Expresión Contemporánea: per a joves de 9 a 17 anys


Totes les iniciatives, particulars o institucionals, que vagen encaminades a fomentar la lectura i escriptura de poesia entre els xiquets i joves tenen el nostre recolzament. Per això hui volem comentar-vos la iniciativa que ha tingut Krea Expresión Contemporánea, de la Caja Vital Kutxa, que ha convocat el V Certamen de Poesia, adreçat a xiquets i joves entre 9 i 17 anys. Teniu de plaç per a participar fins el 15 de desembre i està obert sols als joves d' Àlava Burgos, Cantabria, Guadalajara, La Rioja, León, Madrid, Navarra, Salamanca, Toledo, Valladolid i Zaragoza (àmbit d'actuació de Caja Vital Kutxa).
El certamen contempla dos categories, infantils (9 a 13 anys) i juvenils (14 a 17 anys) i premiarà a tres concursants en cadascuna d'elles. El premi als millors serà de 300 euros ('kits' KREA valorats fins a 300 euros). A més, els premiats podran recitar els seus poemes, a l'entrega del guardó, i optaran també a un premi a la millor declamació poètica.
El tema i la versificació estan oberts a la creativitat dels joves poetes, tan sols hi ha que presentar els poemes en A4 i no passar-se'n de 25 línies. Es podran presentar els versos en castellà i euskera. El poema l'enviareu a la seu de KREA Expresión Contemporánea (c/Postas, 17, 01004, Vitoria-Gasteiz), o per e-mail (info@kreared.com ).
Els guardonats i altres poemes que el jurat considere interessants seran publicats per KREA en la seua web i en un llibre recopilatori.
Animeu-se a participar!