23.3.09

Festivals de poesia: Poems&Blogs i Poefesta


Sembla que ve la primavera i el bon temps i junt al pol·len viatgen els versos. El diumenge passat, 22 de març, va tenir lloc una fantàstica trobada a Vilafranca del Penedés on poetes bloguers es van reunir i van tenir la possibilitat de conèixer's i compartir els seus poemes (ens sap greu no haver-hi pogut estar, és el que té la llunyania de l'espai). Sota la convocatòria de Violant de Bru varen poder compartir mantell i poesia. Us recomanem que li doneu una ullada al blog Poems&Blogs. Poetes a la xarxa i podreu assabentar-se millor del que es va coure. A més, d'aquesta manera podeu tenir els enllaços als blogs de tots els/les poetes participants. Felicitem a Violant de Bru per la seua idea i esperem que el proper any es repeteixca.
Als blogs de Júlia Costa i d' Isabel Barriel podeu llegir els comentaris sobre l'event i veure fotos dels participants.
I ara, de nou, el proper dia 27 de març, tenim l'oportunitat d'assistir al festival poètic Poefesta, en Oliva. Celebren ja el seu primer quinqueni i, any rere any, és tot un aconteiximent que no es podeu perdre. Cantants, poetes, animadors a la poesia... poemes per a grans i joves, veus clares des de la ploma poètica. Tot un plaer!
Com déiem al començament d'aquest post, benvinguda la primavera i la poesia.

4 comentaris:

Manuel ha dit...

Hola Sàlvia.
Sols volia felicitar-te ( un poc tard, però hi havia que aprofitar el sol) pel dia de la poesia que acaba de passar, pels posts tan interessants ( i nombrosos) que ens ofereixes al voltant de la poesia.
No sé si vas llegir un missatge que et vaig enviar sobre la "pluja de poemes". De qualsevol forma ho pots veure al bloc.
Manuel

Isabel Barriel ha dit...

Sàlvia, el teu scanner poètic sempre funciona...

Sàlvia ha dit...

Felicitacions mútues. T'escric. Besadetes

Sàlvia ha dit...

Isabel, poeta i recitadora, ja has pujat un graó més en aquest gratacels poètic. Felicitacions (m'haguera agradat veure-vos, a tú i a Júlia, per un foradet).

Ciao, xicona.