1.9.10

Poesías del otoño: selección de poemas del otoño para jugar en la escuela / Poemes de la tardor

En setembre estrenem alegria a les aules i una nova estació, la tardor, que esperem gaudiu amb poesia! Hem fet una selecció de Poesías del otoño, en castellà, per a que ho disfruteu a l'aula (la presentació se la podeu descarregar,  imprimir, compartir...). Incloem també poesies de la tardor, en català, per si us interessa. La lectura d'aquests versos segur que us fa més lleugera l'acomiadament de l'estiu.



Poemes de Tardor_ Poemas Del Otoño                                                              

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por este regalo tan poético y precioso. Tienes razón, con esta maleta de versos se hace más ligera la entrada al colegio.
Pedro Manuel Ortiz (Salamanca)

Anònim ha dit...

Sàlvia, eres fantàstica. Em ve de perles aquesta bonica i interessant selecció que has fet. Els ho passe als alumnes quan comencem el col·legi. Gràcies per la teua gran llavor poètica, Ens facilites molt la tasca de difondre la poesia. Com tu dius, besadetes a grapats.
Lorena Ribadeo

Sàlvia ha dit...

Un saludito, Pedro. Feliz y energético regreso al cole. Ya sabes, cada dia, un bocadillo con buena poesia.
Besadetes

Alma ser ha dit...

T'ha quedat molt boniquet i la selecció de poemes està interessant, per a xiquets i joves.

Ciao

Sàlvia ha dit...

Ei, Lorena, m'alegra que la presentació et siga útil. Espero que al llarg del curs les fulles de poesia caiguen i renaixquen.
Feliç retornada al col·le.
Besadetes

Sàlvia ha dit...

M'agrada, Toni, que hagis deixat un comentari per aquest raconet de poesia. Bona tardor també per a tú, que supose serà fotogràfica.
Besadetes

Ana x fa ha dit...

Sàlvia he descubierto tu blog y he pasado un rato super-agradable y entretenido.¡Cuantas cosas aprovacheré para el blog de mis niñ@s en este curso que comienza!. Con tu permiso utilizaré este mismo slideshare como recurso.
Mil gracias
AbraZin

Stel.la ha dit...

Moltes gràcies per aquesta selecció i muntatge. T´ho agraeixo també molt!

Anònim ha dit...

Es genial! Gracias. Estoy preparando las clases para este curso y voy a trabajar la poesia, así que este slide me viene piripintabdo. Un abrazote muy grande.
Cristina Tomás

Sàlvia ha dit...

Ana, me alegra mucho que te sea útil la presentación (la he hecho justamente para facilitar a los maestros y profes la tarea de difundir la poesía). Poquito a poco iremos llenando las aulas de poesia, adivinanzas, canciones... Nos leemos. Feliz y poético curso.
Besadetes

Sàlvia ha dit...

Stel·la, gracietes a tu per les teues paraules. Bon inici de curs, bonica! Com sempre... és llegim!
Besadetes

Sàlvia ha dit...

Cristina, me alegra saber que vas a jugar con los versos y la poesía este año. Dale un vistazo al blog porque hay muchas actividades que he ido subiendo y seguro que te facilitarán la labor. No dudes en mandarme los poemas de los niños y niñas...me encantan!
Besadetes

Anònim ha dit...

Muchas gracias. Lo pasare a los alumnos para jugar con la poesia en clase. Felicitaciones por el blog.
Lorena Moltó

Sàlvia ha dit...

Espero que les guste y vayan colocando hokas poéticas en este otoño que empezamos.
Besadetes, Lorena

isabel ha dit...

Nosotros las hemos leído todas todas.Con algunas hasta nos hemos reído por lo graciosas que les han resultado a nuestros chicos.
Fantástico trabajo , lo hemos subido también a nuestro blog-
Muchos besos

Sàlvia ha dit...

Me encanta compartir espacio poético contigo y todos tus alumnos, un club muy, muy, muy interesante. Ya me irás contando lo que vayais haciendo este año, porque ya he visto que sois unos "crac" de la poesía.

Besadetes i bon curs poètic, Isabel.

Anna B. ha dit...

Gràcies per aquests reculls de poemes. M'agrada molt la tria d'imatges que has fet, es complementen molt bé. A través del blog de la biblioteca donaré a conèixer els teus reculls a l'escola on treballo.