El verso es un retoño en primavera
es el fruto de la higuera de los huertos,
rosas con pétalos marchitos, yertos,
es raíz que da vida a la quimera.
(Rosario Bersabé, del seu llibre De roca y yerbabuena)
es el fruto de la higuera de los huertos,
rosas con pétalos marchitos, yertos,
es raíz que da vida a la quimera.
(Rosario Bersabé, del seu llibre De roca y yerbabuena)
Hui, per a que l'espera dels Mags d'Orient no es fagi massa llarga, us recomanem un bon menú i una tertúlia amb la família i/o els amics. De cuina en sabem un poc i de versos... millor els dels amics, com aquests que ens ha regalat Rosario Bersabé Montes -haute cuisine pour vous-:
Entrantes de besos
y de buen humor
rustido de afectos
salsa de ilusión.
Relleno de risas
suflé de pasión
copas de alegría
licor de emoción.
Coctel de caricias
postre de esplendory cual la miel, dulces
poemas de amor.
y de buen humor
rustido de afectos
salsa de ilusión.
Relleno de risas
suflé de pasión
copas de alegría
licor de emoción.
Coctel de caricias
postre de esplendory cual la miel, dulces
poemas de amor.
La il·lustració és de Fabiola Solano Luna.
2 comentaris:
A mi no m'agrada massa cuinar, em fa una mica de mandra... però qui es pot resistir a aquesta recepta
tan llaminera, feta de sentiments?
Cada uno de sus ingredientes será una pequeña estrella que le hará un guiño a los Reyes Magos, para que sean benevolentes y todos/as podamos cumplir nuestros sueños en esta noche mágica, sin olvidarnos que hay personas que no pueden tener ni sueños.
Gràcias por esta dulce receta, Rosario.
Ja heu posat les sabates al balcó?
Us regalo molts petons i besadetes.
M. Roser
Este año los Reyes Magos se han portado muy bien conmigo. Me han regalado unas horas en un balneario de Barcelona y este magnífico post. Gracias.
Publica un comentari a l'entrada