5.6.09

Invitació per als lectors del blog: Lucho Roa i Vicent Camps canten i reciten a "La Casona" de Benimaclet (València)


Hem rebut una invitació del nostre amic i poeta, Vicent Camps i volem compartir-la amb tots vosaltres, sobretot la gent que viu a València o prop d'ací.

El cantautor xilé Lucho Roa i qui vos escriu, hem triat este espai singular que és LA CASONA de Benimaclet, per a oferir temes dels nostres últims discos i llibres, així com del programa conjunt que portem treballant esta temporada, sobre l'obra de Miguel Hernández i Pablo Neruda, d'una manera informal i entre amics. A estes dos trobades amb la poesia, mentres prenem una copa en un lloc especial, esteu invitats tots els nostres amics i tots els amics de la poesia i la cançó, fins a omplir LA CASONA. Vos esperem.

La casona està al Carrer Greses, 4 de Benimaclet -València-. La trobada poètica-musical tindrà lloc aquest divendres, 5 de juny, a les 11 de la nit i el dissabte, 6 de juny, a les 7 de la vesprada.

Quedeu tots invitats i us desitgem que s'ho passeu d'allò més bé -segur que si!-. A la fresca i amb poesia... perfecta nit de divendres.

Mentres, podem gaudir, via You Tube, d'algunes de les seues recitacions conjuntes:




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Club de Lectura de Pontevedra ten un agasallo para Poesia Infantil i Juvenil.

gemma ha dit...

Jo també té deixat una cosa al meu bloc.

gemma ha dit...

Ai, que amb tanta pressa escric fatal...

T'HE deixat!!!!!