8.8.08

Poesies amb suc, Antologia de poesia per a infants

Poesies amb suc. Antologia de poesia per a infants és més que un recull de poemes. Aquesta obra, editada per La Galera, conté una estupenda i molt bona selecció de poetes i poemes d'arreu del món (catalans, anglesos, bascos, italians, francesos, etc.), a manera d'un diccionari internacional de poesia infantil. La selecció està a càrrec de Miquel Desclot. S'hi ha recollit una mostra de l'obra, de vegades inèdita, de més de vuitanta autors.

Poesies amb suc és una excel·lent aportació al gènere poètic, obri les portes a la poesia escrita per a infants en altres tradicions, dona a conèixer autors un tant desconeguts entre els nostres lectors infantils ... Més de 300 poemes de tot tipus de temàtica, embellits per les il·lustracions de Mercè Galí.

La distribució per centres d'interès s'acompanya d'un índex dels autors seleccionats i de la bibliografia de la qual s'ha partit. El llibre és una bona eina per a educadors, però també un diccionari de poetes per a infants.
Un llibre de consulta i lectura obligada.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

És una antologia molt completa. Jo també la recomano.
Petons
Lidia Català

Montse ha dit...

L'altre dia el volia comprar per la biblioteca, però com que és gruixut, ja tenia la cistella plena, anava a peu i pesa una mica, vaig pensar... la propera vegada serà.
És una feina que tinc pendent des del 13 d'abril! Ai!

Sàlvia ha dit...

Montse, no t'el perdes. És un recull fantàstic i dona molt de joc per a l'escola.

Com van les vacances?
Besadetes

Anònim ha dit...

Un llibre molt recomanable i complet. Oscar

Lydia Raquel Pistagnesi ha dit...

Querida Salvia,¿donde puedo conseguir esa Antologìa?
Besosssss desde Argentina
Lydia Raquel Pistagnesi

nadarin ha dit...

Un gran llibre de poesia que no pot faltar en una classe de primaria i damunt la taula del mestre/a.Jo tambè el recomano

Anònim ha dit...

el libro lo podeis encontrar en cualquier biblioteca
BESOS judit desde Barcelona.